Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cea mai pasnica tara din lume: Locuitorii nu isi incuie casele niciodata, nu exista McDonalds si Starbucks, cazinourile au fost inchise si nu are autostrada ( FOTO)

B1 B1,
Cea mai pasnica tara din lume: Locuitorii nu isi incuie casele niciodata, nu exista McDonalds si Starbucks, cazinourile au fost inchise si nu are autostrada ( FOTO)

Islanda, tara insulara nordica aflata intre Atlanticul de Nord si Oceanul Arctic s-a aflat sub suveranitate daneza pana in 1918. in ultima vreme, s-a facut remarcata prin echipa de. continuă pe B1

Cea mai buna meserie din lume: la 19 ani, un tanar inspecteaza cele mai noi avioane, bea sampanie si transmite din aer stiri din lumea aviatiei FOTO

Un tanar londonez are, poate, cea mai buna meserie din lume. Este analist de aviatie si are datoria de a livra si de a inspecta cele mai noi aeronave iesite pe piata. Astfel, la 19 ani, Alex Macheras calatoreste in jurul lumii si are parte de tratamente VIP.

Cea mai mare revolta din sistemul penitenciar britanic din ultimii 40 de ani

In noaptea de duminica spre luni, cateva zeci de detinuti au preluat controlul, timp de mai multe ore, asupra mai multor zone din inchisoarea Bedford, din centrul Angliei, relateaza The Guardian. Ziaristii britanici mai precizeaza ca a fost vorba de un incident grav si ca gardieni si politisti din toata tara au fost trimisi la fata locului fiind cea mai mare revolta de acest fel din ultimii 40 de ani din sistemul penitenciar britanic.

UIMITOR, SPECIE RARA de Rechini cu DOUA CAPETE descoperiti in mai multe zone din lume (FOTO)

Pescari din zona Golfului din California si din Nordul Mexicului au declarat ca gasesc din ce in ce mai multi rechini cu doua capete, anunta Daily Star. Primul rechin cu doua capete a fost depistat.

UIMITOR! SPECIE RARA de Rechini cu DOUA CAPETE descoperiti in mai multe zone din lume (FOTO)

Pescari din zona Golfului din California si din Nordul Mexicului au declarat ca gasesc din ce in ce mai multi rechini cu doua capete, anunta Daily Star. Primul rechin cu doua capete a fost depistat.

Cum arata o calatorie cu cea mai buna si opulenta companie aeriana din lume: ce beneficii au pasagerii si cum sunt tratati

Nu oricine poate sa calatoreasca la clasa intai cu avionul. Emirates ofera unul dintre cele mai luxoase tratamente pentru cei care calatoresc la clasa intai. Doi astfel de pasageri norocosi au documentat o calatorie la cea mai buna si opulenta companie aeriana din lume.

Motivul pentru care americanii nu se pot folosi de cea mai performanta nava a lor

Distrugatorul americanUSS Zumwalt DDG-1000) presupune costuri pe care nici cea mai puternica armata din lume nu si le permite. in cazul in care nu sunteti la curent cu cele mai noi arme ale americanilor, trebuie sa stiti ca acestia au investit enorm in flota lor pe parcursul ultimilor ani. Si nu ne referim aici doar [].

Business report: Programele electorale - generalitati, minciuni si utopii; Un magistrat ia 41.000 de lei pe luna, cea mai mare pensie din Romania. Din cat a contribuit, ar merita doar 3.100 de lei; Locuintele din Romania ofera cele mai proaste conditii d

Magistrala corporatistilor Berceni-Pipera va fi extinsa catre nord in 2019-2022, daca vom primi bani de la UE. Compania de metrou deruleaza in prezent un proiect pentru.

Cea mai mare firma din Romania isi pregateste viitorii angajati in scoli de ucenicie: Ei sunt viitorul nostru

100 de tineri din judetele Galati si Braila vor participa la a treia editie a Scolii de Ucenici a ArcelorMittal. Ca si in anii precedenti, tinerii isi vor desfasura ucenicia sub atenta indrumare a unor mentori. Pe durata programului, ucenicii vor lucra impreuna cu muncitorii si vor participa la sesiuni de pregatire tehnica dar si de dezvoltare a aptitudinilor.

Rezervele valutare ale Chinei, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani si jumatate

Rezervele valutare ale Chinei, cele mai mari din lume, au inregistrat, luna trecuta, cea mai mare scadere din acest an, coborand la cel mai redus nivel de dupa luna martie 2011, semn ca iesirile de capital continua in pofida recentelor semnale potrivit carora a doua economie a lumii se stabilizeaza, transmite Reuters.

Cele mai bune aeroporturi din lume: ce facilitati de top sunt oferite calatorilor in Singapore, Munchen sau Amsterdam

Mai multe aeroporturi din lume au ajus sa ofere servicii si conditii demne de cele ale marilor hoteluri, facilitatile transformandu-le in unele din celem ai bune care exista.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )