Libnet.ro
UNICEF

05:45

Motivul pentru care americanii nu se pot folosi de cea mai performanta nava a lor

Playtech Playtech,
Motivul pentru care americanii nu se pot folosi de cea mai performanta nava a lor

Distrugatorul americanUSS Zumwalt DDG-1000) presupune costuri pe care nici cea mai puternica armata din lume nu si le permite. in cazul in care nu sunteti la curent cu cele mai noi arme ale americanilor, trebuie sa stiti ca acestia au investit enorm in flota lor pe parcursul ultimilor ani. Si nu ne referim aici doar []. continuă pe Playtech

Cum arata o calatorie cu cea mai buna si opulenta companie aeriana din lume: ce beneficii au pasagerii si cum sunt tratati

Nu oricine poate sa calatoreasca la clasa intai cu avionul. Emirates ofera unul dintre cele mai luxoase tratamente pentru cei care calatoresc la clasa intai. Doi astfel de pasageri norocosi au documentat o calatorie la cea mai buna si opulenta companie aeriana din lume.

Orasul in care se reconstituie cea mai mare nunta medievala din Europa. Ghid de supravietuire in mijlocul sutelor de mii de turisti veniti din toata lumea

Aflat la 72 kilometri de Munchen si la 40 kilometri de aeroport, orasul german Landshut 70. 000 de locuitori) este o adevarata bijuterie si are ce oferi turistilor in cautare de locuri speciale. in Landshut se afla cel mai inalt turn de caramida din lume si tot aici se reconstituie la fiecare patru ani cea mai mare nunta medievala din Europa, un eveniment ce atrage sute de mii de turisti de pe tot globul.

VIDEO WTA: Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Simona Halep 4 WTA) a iesit castigatoare in ancheta WTA pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor. Halep s-a aflat pe primul loc in preferintele fanilor, cu o executie din meciul cu Dominika Cibulkova, in Grupa Rosie a competitiei.

Simona Halep, desemnata de fani drept jucatoarea cu cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost aleasa de internauti drept jucatoarea cu cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor.

Cea mai mare revolta din sistemul penitenciar britanic din ultimii 40 de ani

In noaptea de duminica spre luni, cateva zeci de detinuti au preluat controlul, timp de mai multe ore, asupra mai multor zone din inchisoarea Bedford, din centrul Angliei, relateaza The Guardian. Ziaristii britanici mai precizeaza ca a fost vorba de un incident grav si ca gardieni si politisti din toata tara au fost trimisi la fata locului fiind cea mai mare revolta de acest fel din ultimii 40 de ani din sistemul penitenciar britanic.

Studiu: Numarul personajelor LGBTQ din serialele americane va cunoaste cea mai mare crestere in sezonul 2016-2017

Numarul personajelor lesbian, gay, bisexuale, transgender si queer LGBTQ) din seriallele de televiziune din Statele Unite va cunoaste cea mai mare crestere in sezonul 2016-2017, potrivit unui studiu realizat de Glaad, scrie The Guardian.

Cea mai buna meserie din lume: la 19 ani, un tanar inspecteaza cele mai noi avioane, bea sampanie si transmite din aer stiri din lumea aviatiei FOTO

Un tanar londonez are, poate, cea mai buna meserie din lume. Este analist de aviatie si are datoria de a livra si de a inspecta cele mai noi aeronave iesite pe piata. Astfel, la 19 ani, Alex Macheras calatoreste in jurul lumii si are parte de tratamente VIP.

Inainte de alegeri, actiunile europene au cea mai proasta saptamana din ultimele 9 luni

Actiunile marilor companii europene sunt in declin vineri si se indreapta spre cea mai slaba evolutie saptamanala din ultimele noua luni, pietele fiind agitate de riscurile politice, transmite MarketWatch.

Cum alegem cea mai potrivita tinuta in functie de locul in care lucram: sfaturi de eticheta care te pot salva FOTO

Indiferent de locul in care lucrezi, felul in care te imbraci in timpul programului joaca un rol important si influenteaza modul in care esti privit de oamenii cu care interactionezi. in continuare va prezentam cateva detalii care va vor ajuta in alegerea tinutei potrivite in functie de mediul in care activati.

Povestea antreprenorului care a dat Australia pe Romania: este cea mai buna destinatie de investitii!

Andrew Prelea a venit pentru prima data in Romania imediat dupa Revolutie, ca sa isi viziteze originile, parintii sai fiind stabiliti de multi ani in Australia. A fost atras de acele vremuri fascinante si a vazut un potential urias, indiferent cat de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )