Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai proasta veste in aceasta dimineata, de la Alexandru Rafila: Ne trebuie 15 ani

Playtech Playtech,
Cea mai proasta veste in aceasta dimineata, de la Alexandru Rafila: Ne trebuie 15 ani

Vestile rele in legatura cu noul COVID-19 nu se mai opresc. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut o declaratie ingrijoratoare. Alexandru Rafila: Va trebui sa ne obisnuim sa traim cu virusul Desi intreaga omenire asteapta vaccinul impotriva SARS-CoV-2 pentru a reveni la o viata normala, Alexandru Rafila spulbera orice speranta spre mai . continuă pe Playtech

Cea mai proasta veste pentru Ianis Hagi! Nimeni nu il mai poate salva dupa ultimul meci al lui Rangers

Glasgow Rangers s-a impus in etapa a cincea a campionatului din Scotia, scor 2-0, pe propriul teren, contra lui Kilmarnock. Dupa acest meci, formatia pregatita de Steven Gerrard revine pe primul loc in campionat, cu 13 puncte. Dar pentru Ianis Hagi nu sunt deloc motive de sarbatoare. Internationalul roman a fost tinut pe banca de .

ALEXANDRU RAFILA: Riscul infectarii in restaurante e mai mare decat pe terase

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat ca riscul de infectare cu noul coronavirus este mai mare in restaurante decat pe terase pentru ca este spatiu inchis versus spatiu deschis.

Alexandru Rafila: Riscul infectarii in restaurante e mai mare decat pe terase

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat ca riscul de infectare cu noul coronavirus este mai mare in restaurante decat pe terase pentru ca este spatiu inchis versus spatiu deschis.

Digi24: Cine sunt primii romani care vor primi vaccinul anti-Covid. Ce spune Alexandru Rafila despre obligativitatea vaccinarii

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Digi24 despre vaccinul anti-Covid si despre cine va avea acces mai intai la vaccinare. in opinia lui, vaccinul anti-Covid nu ar trebui sa fie obligatoriu.

Primii romani care vor primi vaccinul anti-COVID. Anuntul facut de dr. Alexandru Rafila

Coronavirus in Romania. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit duminica despre romanii care va avea acces mai intai la vaccinul anti-COVID.

ALEXANDRU RAFILA: Cu siguranta vom vedea o crestere a numarului de cazuri de COVID-19 dupa inceperea scolii

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca va fi o crestere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 dupa inceperea anului scolar.

ALEXANDRU RAFILA: Scoala, intr-un fel sau altul, trebuie sa reinceapa

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, considera ca, intr-un fel sau altul, scoala trebuie sa reinceapa, argumentand ca trebuie puse in balanta protejarea copiilor de infectia cu noul coronavirus, dar si dezvoltarea lor normala, intrucat ei au nevoie de interactiune unii cu altii si cu profesorii.

Profesorul Alexandru Rafila, mesaj pentru parintii romani! Ce previziune face specialistul

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat, luni, la Antena 3, ca dupa redeschiderea scolilor in tari precum Germania s-a observat o crestere a numarului de cazuri COVID-19, dar nu o explozie a numarului de infectari. Iar acest lucru ar putea sa se intample si in Romania.

Ludovic Orban il contrazice vehement pe medicul Alexandru Rafila. Asta este o prostie!

Dupa declaratia reprezentantului Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, cu privire la obligativitatea purtarii mastii de protectie si in familie, premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul nu poate impune o astfel de regula. Ce se intampla intr-o familie depinde de familia respectiva!.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Dupa inceperea anului scolar, mastile de protectie ar putea fi folosite si in casa

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, duminica seara, ca, dupa inceperea anului scolar, portul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )