Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cod rutier 2020. Cea mai mica amenda pe care o poate primi un sofer. Care e abaterea pedepsita

Playtech Playtech,
Cod rutier 2020. Cea mai mica amenda pe care o poate primi un sofer. Care e abaterea pedepsita

In noul Cod Rutier pentru anul 2020, punctul de amenda a ramas neschimbat ca cel din 2019. Cu alte cuvinte reprezinta 10 % din salariul minim brut pe tara. Cu toate astea exista mai multe reglementari care trebuiesc luate in seama, dar si care sunt cele mai mici amenzi. Noul Cod Rutier si cele mai . continuă pe Playtech

Cod rutier 2020. Ce amenda iei daca ai folii pe geamurile din fata sau parbriz

Cod rutier 2020. S-a aflat ce amenda iti iei daca ai folii pe geamurile din fata sau parbriz. Asfel, soferii care circula cu masini cu folii pe geamurile din fata sau parbriz trebuie sa stie ca risca amenzi uriase. Foliile nu trebuie aplicate oricum, ci trebuie aplicate in conformitate cu regulile din Codul Rutier.

Aceasta e cea mai mica planeta interstelara din galaxia noastra

Oamenii de stiinta au descoperit ceea ce spun ei ca ar putea fi cea mai mica planeta liber plutitoare detectata vreodata. Planeta a fost descoperita de cercetatorii Universitatii din.

Alegeri SUA 2020. Cea mai scumpa campanie din istorie: sumele cheltuite de candidati

Inca in curs de derulare, campania electorala pentru alegerile din 3 noiembrie din Statele Unite a batut deja toate recordurile in materie de cheltuieli.

Cea mai asteptata masina de la BMW e un SUV electric futurist

BMW va prezenta, in cele din urma, designul de productie al vehiculului sau electric iNext pe 11 noiembrie. Producatorul auto, care a anuntat SUV-ul in 2018, gazduieste saptamana viitoare.

Cea mai buna veste despre Tesla: de ce sa nu-ti cumperi alta masina electrica

In cazul in care cochetezi cu achizitia unei masini electrice, cel mai important criteriu ar trebui sa fie dat de autonomie, iar Tesla face o treaba remarcabila. Masinile Tesla sunt unele.

Romanul care a traversat Siberia si a ajuns in cea mai friguroasa asezare de pe planeta. Cum l-a afectat pandemia

Attila Bertici este satmareanul care alaturi de sotia sa, Kinga, a ajuns in cea mai friguroasa localitatea de pe planeta: Oymyakon. Dupa doua expeditii finalizate cu succes, satmareanul trebuia sa porneasca in alte doua aventuri, insa planurile s-au amanat din cauza pandemiei de coronavirus.

Cea mai noua functie de la Facebook a intrat in teste. Cum va arata dark mode pe iPhone

Facebook incepe sa testeze functia Dark Mode pe iOS. Acest lucru se intampla la cinci luni dupa ce Facebook si-a confirmat planurile de a lansa suportul Dark Mode pentru iOS si peste un an.

Lizzie Velasquez a fost supranumita de multi cea mai urata femeie din lume. Cum arata acum si care e viata sa in pandemie

E o luptatoare! Lizzie Velasquez a fost supranumita de multi, cu ani in urma, ca fiind cea mai urata femeie din lume. Atunci, Lizzie s-a ambitionat si a devenit o inspiratie pentru multi tineri. Iata cum arata acum si ce viata duce ea in pandemie, din cauza coronavirusului.

Cea mai mare comuna din Arad va reduce taxele si impozitele locale cu 50%

Noua administratie a comunei Vladimirescu, cea mai mare din judetul Arad, anunta ca va reduce taxele si impozitele locale cu aproximativ 50% pentru anul viitor, revenind la nivelul acestora din 2019, masura pentru care exista consens politic la nivelul Consiliului Local.

Cum se face corect cea mai buna dulceata de prune. Ingredientul secret folosit de gospodine

Prunele sunt mereu la mare cautare in randul gospodinelor care fac reteta de dulceata, dar si de catre barbatii care vor sa produca cantitati importante de rachiu. Cum se face corect cea mai buna dulceata de prune Prin urmare,dulceata sau gemul de prune sunt ideale pentru deserturi, fiind foarte apreciate de copii. Cum sezonul rece .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )