Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cea mai mare comuna din Arad va reduce taxele si impozitele locale cu 50%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare comuna din Arad va reduce taxele si impozitele locale cu 50%

Noua administratie a comunei Vladimirescu, cea mai mare din judetul Arad, anunta ca va reduce taxele si impozitele locale cu aproximativ 50% pentru anul viitor, revenind la nivelul acestora din 2019, masura pentru care exista consens politic la nivelul Consiliului Local. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare lovitura pentru lansarea Xbox Series X: ce se intampla cu Halo Infinite

Unul dintre cele mai importante titluri pentru lansarea Xbox Series X ar fi trebuit sa fie Halo Infinite. Dupa mai multe amanari, dezvoltarea viitorului joc a primit cea mai serioasa.

Apple, cea mai valoroasa companie din lume: Google, nici macar in top 3

Interbrand a publicat cel mai recent clasament al celor mai populare branduri din lume. Editia pe 2020 vine cu schimbari importante fata de ani trecuti si, in acelasi timp, cu Apple pe prima.

Val de cutremure in Moldova. Cea mai mare magnitudine a fost de 2,9

Trei cutremure au avut loc, sambata, 31 octombrie, in judetul Vaslui, Moldova, potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCFFP). Mai exact, primul seism a avut loc.

Premierul Orban cere carantina in judetul cu cea mai mare rata de infectari. Lista localitatilor vizate

Trei localitati din mediul urban si cinci comune risca sa fie plasate in carantina, dupa ce numarul cazurilor de COVID-19 a explodat.

Lizzie Velasquez a fost supranumita de multi cea mai urata femeie din lume. Cum arata acum si care e viata sa in pandemie

E o luptatoare! Lizzie Velasquez a fost supranumita de multi, cu ani in urma, ca fiind cea mai urata femeie din lume. Atunci, Lizzie s-a ambitionat si a devenit o inspiratie pentru multi tineri. Iata cum arata acum si ce viata duce ea in pandemie, din cauza coronavirusului.

Cea mai mare rata de infectare cu COVID-19 ramane in judetul Salaj. Valori peste 4 si in Cluj, Timis si Alba. in Capitala se inregistreaza o scadere usoara

Grupul de Comunicare Strategica a transmis sambata, ca la nivelul intregii tari au fost inregistrate5. 753 cazuri noi de persoane infectate cu COVID 19. Rata de infectare.

Anul 2020 pe Glovo: cea mai mare comanda a atins 3800 de lei si McPuisorul a fost cel mai livrat produs

Dupa un an in care Glovo a mizat pe extindere in Romania, compania se asteapta ca in 2021 sa pastreze acelasi trend ascendent, atat in ceea ce priveste valoarea tranzactionata in aplicatie, cat si la nivelul numarului de orase in care serviciul de livrare rapida este disponibil.

Salaj are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus din tara. Ce judete completeaza topul

Numarul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, vineri, la 235. 586, dupa testarea pozitiva a inca 6. 546 de persoane si reconfirmarea a inca 1. 059 de cazuri in urma retestarilor. Cluj si.

Wall Street are cea mai proasta saptamana si cea mai proasta luna din martie

Bursa din New York a incheiat sesiunea de vineri in rosu, inregistrand cele mai mari scaderi saptamanale si lunare din martie, piata fiind ingrijorata de reaparitia virusului si de alegerile prezidentiale tensionate si incerte ale SUA, potrivit AFP. De-a lungul saptamanii, Dow Jones a pierdut 6,5%, iar Nasdaq, dominat de actiunile pe tehnologie, si SP 500 au scazut cu 5,5% si 5,6%.

Alegeri SUA 2020. Cea mai scumpa campanie din istorie: sumele cheltuite de candidati

Inca in curs de derulare, campania electorala pentru alegerile din 3 noiembrie din Statele Unite a batut deja toate recordurile in materie de cheltuieli.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )