Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cea mai puternica bomba nucleara din istorie a fost expusa de catre rusi - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cea mai puternica bomba nucleara din istorie a fost expusa de catre rusi - VIDEO

Bomba Tarului, cea mai puternica dintre bombele nucleare din istorie, este expusa pentru prima data la Moscova. Bomba cu hidrogen Bomba Tarului are o lungime de 8 metri si cantareste 25 de tone, scrie. continuă pe Antena3

FOTO. RUSIA prezinta public cea mai mare BOMBA NUCLEARA din istorie: 25 de tone. Unde este EXPUSA

Cea mai puternica bomba nucleara construita in istoria omenirii cantareste 25 de tone si are opt metri lungime.

Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata, cuun nor atomic de opt ori mai inalt decat varful Everest si cu o energie degajata de 50. 000 de kilotone, este Bomba Tarului. A fost testata de rusi in anii 60 si este de 1. 400 de ori mai puternica decat bombele nucleare lansate de SUA asupra Japoniei in [] Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat

Gigantica racheta Falcon Heavy a celor de la SpaceX are o noua data de lansare. De data aceasta nu ne referim la o lansare pe piata, ci la una in spatiu. in primavara anului viitor, super-racheta ar trebui sa decoleze spre orbita. Potrivit vicepresedintelui SpaceX, Lee Rosen, ziua in care vom lansa racheta Falcon Heavy, [] Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Macel la cea mai prestigioasa academie militara din SUA

Treizeci de cadeti din primul an de la West Point, cea mai prestigioasa academie militara din SUA, au fost raniti dupa ce traditionala bataie cu perne care marcheaza sfarsitul primei veri de antrenament s-a .

Tinutul cailor de rasa de la Sacuieni, locul unde se afla cea mai mare herghelie privata din Europa

In localitatea bihoreana Sacuieni se gaseste cea mai mare herghelie privata din Europa, dar si locul unde a fost infiintata si omologata o noua rasa de cai grei numita Linia Fitero.

Romania, printre statele cu cea mai mare crestere economica din UE

Economia zonei euro a crescut cu 0,4% in trimestrul al doilea, fata de trimestrul precedent, peste estimarea initiala de 0,3%, sustinuta de exporturi si cheltuielile de consum, potrivit datelor revizuite.

Romania, Malta si Cehia, cea mai mare crestere economica anuala din UE

Malta, Cehia si Romania sunt tarile care au avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul doi din 2015, comparativ cu perioada similara din 2014, potrivit Eurostat.

Malta, Cehia si Romania, cea mai mare crestere economica anuala din UE

Malta, Cehia si Romania au avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul doi al anului, comparativ cu perioada similara din 2014, potrivit celei de-a doua estimari publicate astazi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

AUDIO |Colaborare exploziva: Nicole Cherry lanseaza impreuna cu Mohombi single-ul Vive la Vida Uite cum suna cea mai tare colaborare a momentului

Nicole Cherry este, cu siguranta, artista cu cea mai buna ascensiune muzicala, din ultimii doi ani. A scos hit-uri dupa.

Timisoara, cea mai mare cerere pentru spatiile industriale si logistice

In prima jumatate a anului au fost inregistrate tranzactii cu circa 113. 000 de metri patrati de spatii industriale si logistice, la nivel national, cea mai mare cerere fiind inregistrata de Timisoara, cu 34% din total, ne-a declarat Cristina Pop, Head of Industrial Agency in cadrul companiei de consultanta imobiliara JLL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )