Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat

Playtech Playtech,
Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat

Gigantica racheta Falcon Heavy a celor de la SpaceX are o noua data de lansare. De data aceasta nu ne referim la o lansare pe piata, ci la una in spatiu. in primavara anului viitor, super-racheta ar trebui sa decoleze spre orbita. Potrivit vicepresedintelui SpaceX, Lee Rosen, ziua in care vom lansa racheta Falcon Heavy, [] Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cine e cea mai puternica romanca din lume. Are cateva miliarde de euro pe mana

Afaceri de cateva miliarde de euro stau in mainile Angelei Cretu, numita tot in 2011 director general al filialei Avon din Rusia, in cadrul celei unei ample reorganizari a conducerii companiei americane cu.

Politista in Romania, eroina in Haiti: o satmareanca a salvat oameni dupa cutremurul devastator si a fost aleasa cea mai buna politista din lume

Comisarul-sef Raluca Domuta 38 de ani) este primul ofiter din Romania care a ajuns sa fie desemnat cea mai buna politista din lume. in spatele distinctiei remarcabile stau multe ore dedicate misiunii de cautare si salvare a victimelor cutremurului din Haiti.

Cea mai iute inghetata din lume. Curajosii care vor sa o guste trebuie sa semneze o declaratie pe propria raspundere

Inghetata este considerat un desert, prin urmare ne astetam sa fie foarte dulce. O companie din Delaware a inventat insa inghetata iute, care contine extract si sos din cel mai iute ardei din lume, provenit din India.

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 sunt expuse, in perioada 7 - 16 septembrie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

FOTO: Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bun fotografiile din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015, vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman MTR), in perioada 7-16 septembrie.

A murit cel mai scund om din lume

Cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, a murit, joi, la varsta de 75 de ani, intr-un spital din Pago Pago, capitala American Samoa.

Victorie uriasa pentru Simona Halep. Este la cea mai buna performanta din cariera la US Open

Calificarea in sferturile turneului este cea mai buna performanta a Simonei Halep la US Open. in faza urmatoare a competitiei constanteanca o va intalni pe Viktoria Azarenka, numarul 21 mondial. Simona Halep - .

Cele mai puternice banci din lume estimeaza ca euro va ajunge la paritate cu dolarul

Schimbarea brusca de pe piete si pericolul ca economia sa fie lovita de inflatie a facut ca Banca Centrala Europeana BCE) sa inunde si mai mult piata cu euro, lucru ce va duce ca moneda europeana sa.

Cea mai veche sculptura din sud-estul Europei poate fi admirata la Targoviste

Arheologii de la Muzeul Evolutiei Omului si Tehnologiei in Paleolitic din cadrul Complexului National Muzeal Curtea Domneasca din Targoviste au gasit scos la iveala, in santierul de la Poiana Ciresului Piatr Neamt), la finalul lunii august, cea mai veche sculptura din Romania si din sud-estul Europei care dateaza de acum 23. 000 de ani.

Momente dificile pentru cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, femeia in varsta de 77 de ani care are o fetita de 10 ani nascuta pe cale artificiala, trece prin momente dificile, scriu cei de la Cancan. ro. Femeia, fost profesor universitar, se simte tot mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )