Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cea mai puternica furtuna magnetica din ultimii 20 de ani a lovit Pamantul. Ce urmari ar putea avea

Antena3 Antena3,
Cea mai puternica furtuna magnetica din ultimii 20 de ani a lovit Pamantul. Ce urmari ar putea avea

Fenomenele meteorogice extreme de pe glob din aceste zile nu ar fi intamplatoare, spun cercetatorii, care explica faptul ca ele sunt cauzate de exploziile solare puternice care au avut loc de. continuă pe Antena3

O furtuna magnetica puternica loveste lumea. Vor fi afectati oamenii meteodependenti

Daca simtiti disconfort fizic sau dureri de cap trebui sa stiti ca problema poate fi nu neaparat de ordin medical. Cea mai puternica furtuna magnetica din ultimii 20 de ani, care a lovit Pamantul,.

VIDEO Puerto Rico, pusa la pamant de cea mai puternica furtuna ce a lovit-o in ultimii 90 de ani. Uraganul Maria merge acum spre Dominicana

Strazi inundate, masini in deriva, acoperisuri smulse: uraganul Maria care acum ameninta Republica Dominicana a devastat miercuri Puerto Rico, dupa ce in ajun a provocat pagube de proportii in insulele Guadelupa si Dominica precum si moartea a 10 persoane, relateaza joi AFP, citata de Agerpres.

Cine e si ce face toata ziua cea mai iN VARSTA persoana din lume (VIDEO)

Japoneza Nabi Tajima, avand varsta de 117 ani si 45 de zile, a fost recunoscuta luni cea mai varstnica femeie din lume, dupadecesul vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in.

IEAS 2017, cea mai importanta expozitie tehnica din Romania

Intre 19 si 22 septembrie isi deschide portile cea de a XIII-a editie a expozitiei tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. International Electric Automation Show reprezinta cea mai importanta platforma de business si comunicare din domeniul energiei, echipamentelor electrice si automatizarilor.

Concurs pentru cea mai mare lucrare murala din interiorul Cetatii Brasovului

Zidul Manastirii Franciscane va deveni o adevarata galerie de arta in aer liber. Va fi cea mai mare pictura murala din Brasov.

Rom Waste Solutions - cea mai mare si mai moderna statie de tratare si sortare automata a deseurilor municipale din Europa de Est

Bucurestiul are, incepand de astazi, cea mai mare si mai moderna statie de tratare si sortare automata a deseurilor municipale din Europa de Est. Investitia, care se ridica la 10 milioane de euro, v.

Avril Lavigne, celebritatea cea mai periculoasa de pe internet

Un studiu realizat de compania americana de software pentru securitate cibernetica McAfee a desemnat-o pe cantareata canadiana de pop-rock Avril Lavigne 32 de ani) drept cea mai periculoasa celebritate a anului 2017 din punct de vedere al riscurilor legate de cautarea numelui ei pe internet.

Noua tableta Amazon Fire HD 10 ar putea fi cea mai buna la pretul ei

Cei de la Amazon nu organizeaza conferinte precum Google sau Apple pentru a-si dezvalui noutatile, dar tableta Amazon Fire HD 10 merita toata atentia. intr-o perioada in care cei mai multi producatori importanti din tech nu mai fac investitii semnificative in tablete, americanii de la Amazon au lansat o varianta actualizata a tabletei lor de [].

Cine este, in prezent, cea mai varstnica persoana din lume VIDEO

Japoneza Nabi Tajima, in varsta de 117 ani si 45 de zile, din insula Kikai, a fost recunoscuta luni drept cea mai varstnica femeie din lume, dupa ce vineri, decesul de vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in varsta de 117 ani.

Furtuna devastatoare din Timisoara, fitilul psihozei din Capitala. Vijelia din iunie, mai puternica decat cea de miercuri

Furtuna de miercuri seara din Bucuresti s-a soldat cu un deces, cativa copaci doborati si mai multe masini avariate. Nervii bucurestenilor au fost insa intinsi la maximum in trafic si in mijloacele de transport in comun. Specialistii spun ca masurile au fost excesive, Firea afirma ca a respectat legea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )