Libnet.ro
UNICEF

23:00

IEAS 2017, cea mai importanta expozitie tehnica din Romania

România Liberă România Liberă,
IEAS 2017, cea mai importanta expozitie tehnica din Romania

Intre 19 si 22 septembrie isi deschide portile cea de a XIII-a editie a expozitiei tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. International Electric Automation Show reprezinta cea mai importanta platforma de business si comunicare din domeniul energiei, echipamentelor electrice si automatizarilor. continuă pe România Liberă

Cine e si ce face toata ziua cea mai iN VARSTA persoana din lume (VIDEO)

Japoneza Nabi Tajima, avand varsta de 117 ani si 45 de zile, a fost recunoscuta luni cea mai varstnica femeie din lume, dupadecesul vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in.

Iohannis, vizita OFICIALA in Statele Unite: Presedintele va participa la cea mai importanta intalnire ONU

In perioada 18-22 septembriem Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va deplasa la New York pentru a conduce delegatia romana participanta la segmentul la nivel inalt al celei de-a 72-a.

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

ANALIZA De ce nu e corect sa spunem ca Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei din toate timpurile

Simona Halep este varful de lance al tenisului romanesc in ultimii ani, dar totusi nu poate fi socotita cea mai buna tenismena a Romaniei din toate timpurile.

Cele mai memorabile aparitii fashion din Gossip Girl

Serial Gossip Girl a fost un adevarat fenomen international in urma cu aproape zece ani. Unul din cele mai apreciate aspecte ale productiei l-au reprezentat tinutele vestimentare purtate de actori, ei devenind reper in ceea ce priveste stilul adolescentilor de pretutindeni.

Castigatorii EMMY 2017

A fost cea mai importanta seara a industriei productiilor de televiziune. Iata lista completa cu castigatorii premiilor EMMY din acest an.

Cea mai populara aplicatie de curatare a calculatorului a fost sparta de hackeri. Milioane de utilizatori au fost afectati

Aplicatia CCleaner, dezvoltata de Piriform si Avast, a fost afectata de malware. Hackerii au avut in plan infectarea a milioane de utilizatori cu un virus care afecteaza versiunea descarcata intre 15 august si 12 septembrie 2017.

Romania - cea mai mare scumpire procentuala a fortei de munca din UE

Firmele romanesti sunt tot mai presate de scumpirea fortei de munca: in trimestrul al doilea al anului 2017 costul orar al muncii a crescut cu 18,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, Romania fiind lider in Uniunea Europeana la majorarea procentuala a acestor costuri, conform datelor emise, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat.

VIDEO Cea mai apriga sustinatoare a celor 7 violatori din Vaslui, filmata in timp ce loveste cu pumnii si picioarele o eleva de liceu pana la lesin

Scene deosebit de violente au avut loc joi, 14 septembrie, in apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui, unde o eleva a Liceului Stefan Procopiu a fost lovita cu pumnii si picioarele de o alta tanara. Agresoarea este Moldoveanu, cea care in 2015 s-a remarcat ca fiind o sustinatoare a celor 7 violatori, denigrand victima.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )