Libnet.ro
UNICEF

14:15

Emma Stone este cea mai bine platita actrita din lume. Cati bani a facut in ultimele 12 luni

Antena3 Antena3,
Emma Stone este cea mai bine platita actrita din lume. Cati bani a facut in ultimele 12 luni

Emma Stone, care a castigat la inceputul acestui an primul ei premiu Oscar din cariera, a detronat-o pe Jennifer Lawrence si ocupa primul loc in topul anual al celor mai bine platite actrite din. continuă pe Antena3

Presedintele interimar al USR face un apel catre Nicusor Dan sa revina in USR: Este cea mai importanta persoana din partid/ Nicusor Dan: Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat am vorbit in campania electorala

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a facut, luni, un apel catre Nicusor Dan sa revina in formatiunea politica, afirmand ca, in opinia sa, el este cea mai importanta persoana din partid si ca nu vrea sa se gandeasca la varianta in care mai multi membri ai USR ar putea sa plece, urmandu-l pe fostul lider, relateaza News. ro. Nicusor Dan a declarat in schimb, la Parlament, ca nu va reveni intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat in campania electorala si anunta ca in cazul in care partidul reconsidera si spune ca pe initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei nu are o pozitie unitara, atunci revine in formatiunea politica.

Apel catre Nicusor Dan sa revina USR: Este cea mai importanta persoana din partid

S-a incheiat referendumul intern din USR, unde 52,7% dintre membrii partidului au votat pentru pozitionarea partidului fata de initiativa de modificare a Constitutiei initiata de Coalitia pentru.

Plante-remediu impotriva anemiei. Cum se prepara cea mai buna bautura tonica, eficienta pentru stari de lesin

Cu toate ca fierul se gaseste atat in produse de origine animala ficat, carne, peste, oua) cat si in cereale, legume, leguminoase, paine si fructe, elementul chimic considerat principalul aliat in lupta cu anemia, este mult mai bine absorbit de organism daca provine din produse de origine animala decat din cele vegetale. Exista totusi o serie plante eficiente in combaterea anemiei.

S-a actualizat topul oraselor unde se traieste cel mai bine in lume. Pe locul doi este o capitala din Europa

Melbourne, al doilea mare oras din Australia, conduce, pentru al saptelea an consecutiv, in topul mondial al oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, realizat de Economist Intelligence Units EIU) dupa analizarea a 140 de localitati din intreaga lume.

Simona Halep, in topul celor mai bine platite sportive din lume. Ce loc ocupa romanca

Simoa Halep ocupa locul 10 in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Halep este in Top 10 WTA.

Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui de Sfanta Maria

Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului. Pentru ortodocsi este ziua Adormirii Maicii Domnului, iar pentru catolici a.

Zodia cea mai batuta de soarta in luna Septembrie. Are probleme cu banii si toate ii merg pe dos

Norocul pare sa fie departe de nativul din aceasta zodie, in luna septembrie. Soarta este potrivnica, mai ales pe plan financiar. E nevoie de un imprumut pentru a o scoate la capat. Trebuie sa calculeze.

SFANTA MARIA. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria. iti indeplineste orice dorinta

Adormirea Maicii Domnului. Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului. Pentru ortodocsi este ziua Adormirii Maicii Domnului, iar pentru.

Halep, in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume

Simona Halep ocupa locul 10 intr-un top al celor mai bine platite sportive din lume realizat de Forbes. Romanca a castigat 6,2 milioane de dolari, 4,7 milioane din premii si 1,5 milioane din.

Pompierii incearca de mai bine de 27 de ore sa lichideze incendiul de la groapa de gunoi din Bacau

Pompierii incearca de mai bine de 27 de ore sa stinga incendiul izbucnit, sambata, la groapa de gunoi din Bacau. Flacarile s-au intins pe o suprafata de un hectar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )