Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Anuntul facut acum de fiul lui

Playtech Playtech,
Cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Anuntul facut acum de fiul lui

Pandemia de coronavirus l-a tinut pe unul dintre cei mai mari actori romani departe de fiul sau cel mare. Cei doi nu s-au intalnit de cateva luni, iar revederea a fost una demna de imortalizat. Aceasta este cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Florin Piersic Jr. a postat o fotografie recenta cu tatal sau . continuă pe Playtech

Vesti proaste! Motivul pentru care Florin Piersic nu a mai urcat pe scena teatrului de 6 luni

Unul dintre cei mai indragiti actori de la noi, Florin Piersic, a luat o pauza e la teatru. El nu a mai urcat pe scena de aproximativ jumatate de an, iar vestile nu sunt bune pentru fanii artistului roman.

FLORIN CITU: Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca toate deficitele bugetare au explodat, criza economica insemnand cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, sustine el, mentionand ca lucrul cel mai important este ca tara noastra sa reuseasca revenirea economica din trimestrul III si evitarea recesiuniii tehnice, cu un efort bugetar mai mic decat restul tarilor din UE.

Citu: Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Criza economica a insemnat cheltuieli mai mari la buget pentru toate tarile, dar Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu, citat de Agerpres. Am promis o politica fiscala prudenta, responsabila si neinflationista pe termen lung. Am reusit pana acum. Criza economica a insemnat cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Toate deficitele bugetare au explodat. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, a scris Citu, duminica, pe pagina sa de Facebook.

Citu: Toate deficitele bugetare au explodat. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca toate deficitele bugetare au explodat, criza economica insemnand cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, sustine el.

Cea mai neagra zi din Romania. 50 de morti in doar 24 de ore

Pandemia face ravagii, cel putin in Romania. Conform ultimelor date venite de la Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, Romania a mai facut un record negativ, cand vine vorba de pacientii decedati, in urma infectarii cu noul coronavirus. Record negativ, zi neagra pentru Romania in ultimele 24 de ore, informatiile oficiale arata .

Cea mai mare groapa sapata in Pamant. Ce au descoperit specialistii in ea

Rusia nu este doar statul cu cea mai mare suprafata. Detine si cea mai mare groapa sapata in adancul Pamantului. intr-un sit abandonat de pe teritoriul rusesc,se gaseste un disc.

N-are sens sa riscam. Teo Trandafir si cea mai mare frica a ei

Teo Trandafir, indragita prezentatoare de televiziune a dezvaluit ce planuri are in acest an. Chiar daca vara este in toi si majoritatea romanilor abia asteapta sa plece in vacanta, Teo a decis sa nu riste. Cea mai mare frica a lui Teo Trandafir Teo Trandafir, ingrijorata de pandemia de coronavirus a decis ca nu are .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acesteia vremea va fi similara cu cea din ziua anterioara, in unele locuri se vor inregistra averse descarcari electrice, iar in alte zone canicula. Prognoza ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi si descarcari electrice .

VIDEO Aur si diamante: O companie din Israel produce cea mai scumpa masca de protectie din lume

O companie de bijuterii din Israel lucreaza la ceea ce aceasta sustine ca va fi cea mai scumpa masca de protectie impotriva coronavirusului din lume, masca din aur si diamante urmand sa fie vanduta pentru 1,5 milioane de dolari, relateaza ABC News.

Cea mai buna reteta de must. Cum se prepara cel mai gustos must

Vara e aproape gata, semn ca se apropie sezonul strugurilor. Odata cu aceste fructe se face si mustul, una dintre bauturile favorite ale romanilor. Daca nu stii cum se prepara acest suc, reteta de mai jos iti va fi de mare ajutor. Asa se prepara cel mai bun must Odata cu venirea toamnei, se culeg .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )