Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cea mai mare groapa sapata in Pamant. Ce au descoperit specialistii in ea

Playtech Playtech,
Cea mai mare groapa sapata in Pamant. Ce au descoperit specialistii in ea

Rusia nu este doar statul cu cea mai mare suprafata. Detine si cea mai mare groapa sapata in adancul Pamantului. intr-un sit abandonat de pe teritoriul rusesc,se gaseste un disc. continuă pe Playtech

N-are sens sa riscam. Teo Trandafir si cea mai mare frica a ei

Teo Trandafir, indragita prezentatoare de televiziune a dezvaluit ce planuri are in acest an. Chiar daca vara este in toi si majoritatea romanilor abia asteapta sa plece in vacanta, Teo a decis sa nu riste. Cea mai mare frica a lui Teo Trandafir Teo Trandafir, ingrijorata de pandemia de coronavirus a decis ca nu are .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acesteia vremea va fi similara cu cea din ziua anterioara, in unele locuri se vor inregistra averse descarcari electrice, iar in alte zone canicula. Prognoza ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi si descarcari electrice .

Alegeri in Belarus. Lukasenko, sigur ca va castiga al saselea mandat. O fosta profesoara, cea mai mare provocare pentru presedinte

Aleksandr Lukasenko este convins ca va castiga al saselea mandat consecutiv de presedinte al Belarusului, insa Svetlana Tikhanouskaya, fosta profesoara de limba engleza, reprezinta cea mai mare provocare pentru presedintele supranumit odata de Washington ultimul dictator al Europei.

O firma detine acum cea mai mare baza de date de ADN. La ce vrea s-o foloseasca

Firma Blackstone este acum noul proprietar majoritar al celei mai mari baze de date a consumatorilor de informatii genetice si genealogice umane din lume. Pretul? 4,7 milioane de.

Cea mai buna salata de fructe, perfecta vara. Reteta e atat de simpla

Specialistii ne recomanda sa cunsumam cat mai multe fructe vara, deoarece aceste bunatati ale naturii sunt o parte importanta a unei diete sanatoase. Pline de vitamine si nutrienti necesari organismului, fructele nu ar trebui sa lipseasca de pe masa noastra. Asadar, astazi iti propunem desertul perfect: salata de fructe. De ce e recomandat consumul de .

Cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Anuntul facut acum de fiul lui

Pandemia de coronavirus l-a tinut pe unul dintre cei mai mari actori romani departe de fiul sau cel mare. Cei doi nu s-au intalnit de cateva luni, iar revederea a fost una demna de imortalizat. Aceasta este cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Florin Piersic Jr. a postat o fotografie recenta cu tatal sau .

Cea mai buna reteta de must. Cum se prepara cel mai gustos must

Vara e aproape gata, semn ca se apropie sezonul strugurilor. Odata cu aceste fructe se face si mustul, una dintre bauturile favorite ale romanilor. Daca nu stii cum se prepara acest suc, reteta de mai jos iti va fi de mare ajutor. Asa se prepara cel mai bun must Odata cu venirea toamnei, se culeg .

VIDEO Aur si diamante: O companie din Israel produce cea mai scumpa masca de protectie din lume

O companie de bijuterii din Israel lucreaza la ceea ce aceasta sustine ca va fi cea mai scumpa masca de protectie impotriva coronavirusului din lume, masca din aur si diamante urmand sa fie vanduta pentru 1,5 milioane de dolari, relateaza ABC News.

Cea mai scumpa masca din lume, din aur si cu diamante incrustate, creata de un bijutier israelian

Un bijutier israelian lucreaza la ceea ce spune ca va fi cea mai scumpa masca de protectie impotriva coronavirusului din lume - un accesoriu din aur cu diamante incrustate, care va avea un pret de 1,5 milioane de dolari.

Cea mai buna inghetata de ciocolata, facuta in casa. Reteta este foarte simpla

Inghetata de ciocolata este unul dintre deserturile preferate ale verii, asadar este numai buna pentru o a o servi in perioada calda a anului. insa nu trebuie sa o mai cumparati de la magazin, deoarece o puteti face in casa, simplu si rapid. Iata, asadar, cum se prepara in casa inghetata de ciocolata si de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )