Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cea mai rusinoasa plecare din PSD! Ciolacu: Se milogea si se ruga la Dragnea ...

Antena3 Antena3,
Cea mai rusinoasa plecare din PSD! Ciolacu: Se milogea si se ruga la Dragnea ...

Cea mai rusinoasa plecare din PSD a fost cea a lui Daniel Breaz, a declarat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu: imi aduc aminte un episod cu dansul in biroul domnului Dragnea, cum se milogea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

Alerta de la meteorologi. Cea mai grava seceta din ultimii ani! Situatia nu este buna nicaieri in tara

Seceta atinge proportii dramatice in Dobrogea. Este cea mai grava situatie din ultimii 50 de ani, arata datele facute publice chiar astazi de meteorologi. De la inceputul acestei luni a plouat aici de 32 de ori mai putin decat in mod normal.

Antonia, aparitie fascinanta pe strazile din Bucuresti. Cum s-a imbracat cea mai frumoasa femeie din Romania

Antonia a fost surprinsa de fotoreporterii Click! pe strazile din Bucuresti. Aparitia brunetei este demna de titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, caci, desi nemachiata si imbracata intr-o rochie cu model simplist, a intors toate privirile. Antonia, frumoasa si nescoasa din cutie. Cantareata a avut o aparitie de zile mari pe strazile din .

FOTO Cea mai mare biserica din Deva a fost iluminata arhitectural. Cat au costat lucrarile

Cea mai mare biserica din municipiul Deva a fost iluminata arhitectural. Lucrarile la catedrala ortodoxa au fost finantate de primarie.

Cea mai ieftina carne din UE se gaseste in Romania. Topul tarilor cu cele mai mari preturi

Cele mai mici preturi la carne din Uniunea Europeana UE) in anul 2019 se inregistrau in Romania, cu 37,3% sub media UE, arata datele publicate marti de Eurostat.

Marcel Ciolacu: Plecarea lui Daniel Breaz din PSD mi se pare rusinoasa. imi amintesc cum se milogea la Liviu Dragnea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, catalogheaza drept rusinoasa plecarea fostului ministru al Culturii, Daniel Breaz, din PSD, despre care spune ca in trecut, acesta s-a milogit la Liviu Dragnea,.

Fostul ministru Daniel Breaz demisioneaza din PSD: Continui sa cred ca politica este in slujba cetatenilor, nu in cea a jocurilor de putere fara sens

Fostul ministru al Culturii Daniel Breaz demisioneaza din PSD. Acesta a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook ca nu se mai regaseste in partidul in care a crezut mai bine de doua.

Secretul unui tiramisu perfect. Cea mai buna reteta pentru o prajitura delicioasa

Unul dintre cele mai consumate deserturi italiene este tiramisu. Un desert gustos, aromat si foarte usor de preparat in casa. Care este cea mai buna reteta pentru un tiramisu delicios Sunt multe retete pe care le poti incerca, insa aceasta este una dintre cele mai simple retete pe care merita sa o incerci. Cum poti .

Cum faci cea mai pufoasa omleta. Reteta minune pe care trebuie sa o stie toate gospodinele

Ingredietul si tehnica potrivita pentru o omleta care te va ajuta sa-ti incepi dimineata cu bine! Ce trebuie sa faci si cum sa o prepari? Pasii sunt foarte simpli. Cum sa faci cea mai pufoasa omleta? Reteta si ingredientul secret Sunt multe tehnici si multe optiuni pentru simpla omleta, dar majoritatea o prefera pe cea .

Cea mai noua escrocherie care te costa scump. Cum poti fi pacalit foarte usor

O noua escrocherie aparuta face victime in toata tara. Mai multi tipi au postat anunturi pe internet ca efectueaza lucrari de constructii. Ajung la client, lucreaza cateva ore, dupa care, sub pretextul ca merg sa cumpere materiale, cer toti banii si se fac nevazuti. Aceasta este cea mai noua escrocherie. Cum poti fi pacalit foarte .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )