Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon a fost inregistrata la Miercurea Ciuc, minus 12 grade

B1 B1,
Cea mai scazuta temperatura din acest sezon a fost inregistrata la Miercurea Ciuc, minus 12 grade

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon a fost inregistrata, joi, la Miercurea Ciuc, cand termometrele au ariatat minus 12 grade, relateaza Mediafax. Meteorologii au anuntat, dupa o zi de miercuri insorit. continuă pe B1

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 12 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 12 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax. Temperatura de minus 12,1 grade Celsius inregistrata joi dimineata.

Cea mai scazuta temperatura din tara, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 12 grade Celsius, s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, unde a fost consemnata, pentru a doua zi consecutiv, minima nationala a zilei in acest sezon, relateaza Mediafax.

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade, a fost inregistrata la Miercurea Ciuc si Toplita

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc si la Toplita, in judetul Harghita, informeaza Mediafax. Potrivit meteorologilor,.

Cea mai scazuta temperatura din zonele locuite. Ce-au gasit oamenii cand au iesit din casa in aceasta dimineata

Statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita au inregistrat miercuri cea mai scazuta temperatura a sezonului la nivel national din zonele locuite, mercurul termometrelor coborand pana la minus 10 grade.

Unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara, in aceasta dimineata

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat an aceasta dimineata in doua localitati din estul Transilvaniei, conform meteorologilor.

Contrabanda cu tigarete a atins cel mai scazut nivel din acest an

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in septembrie o scadere cu 1,6 puncte procentuale, la 15,4%, de la 17% in iulie , cel mai scazut nivel din acest an, insa peste media anuala din ultimii doi ani, de circa 13%, cea mai afectata regiune fiind cea.

Record de temperatura la Sibiu. Noaptea de miercuri spre joi a fost cea mai friguroasa din acest sezon

Mercurul din termometre a coborat in noaptea de miercuri spre joi la minus 6 grade la Sibiu, fiind cea mai scazuta valoare inregistrata in acest sezon.

Descoperire ISTORICA. Ar putea fi cea mai importanta carte din literatura engleza

Descoperire uimitoare intr-o biblioteca din Franta, unde a fost gasit una dintre cele mai vechi editii tiparite ale pieselor de teatru ale lui Shakespeare. Cartea a stat uitata pe un raft timp de 200.

A fost cea mai puternica eruptie din ultimele sase decenii. Un nou urias s-a trezit la viata

Vulcanul Fogo, punctul culminant al arhipelagului Capul Verde, a intrat in eruptie sambata seara, dupa aproape 20 de ani de la ultima sa activitate, a anuntat duminica Ministrul Administratiei Interne, citat de.

Jurnal cipriot. Cea mai lunga masa din lume

Cipriotii mananca fix ca si cum ar muri maine si isi construiesc case ca si cum ar trai pentru totdeauna, asta-i proverbul preferat in Cipru si ca o amenintare, pluteste peste orice inceput de masa.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3499 seconds )