Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cea mai scumpa masca din lume, din aur si cu diamante incrustate, creata de un bijutier israelian

Adevărul Adevărul,
Cea mai scumpa masca din lume, din aur si cu diamante incrustate, creata de un bijutier israelian

Un bijutier israelian lucreaza la ceea ce spune ca va fi cea mai scumpa masca de protectie impotriva coronavirusului din lume - un accesoriu din aur cu diamante incrustate, care va avea un pret de 1,5 milioane de dolari. continuă pe Adevărul

VIDEO Aur si diamante: O companie din Israel produce cea mai scumpa masca de protectie din lume

O companie de bijuterii din Israel lucreaza la ceea ce aceasta sustine ca va fi cea mai scumpa masca de protectie impotriva coronavirusului din lume, masca din aur si diamante urmand sa fie vanduta pentru 1,5 milioane de dolari, relateaza ABC News.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

Simona Halep, in carantina. Ce se intampla cu cea mai buna sportiva din Romania

Anul acesta marea majoritate a turneelor importante de tenis sunt semnul intrebarii, la fel si participarea celor mai importanti jucatori ai momentului, tinand cont actuala criza epidemiologica la nivel mondial. Simona Halep, 24 de ora de carantina in Cehia Dupa ce a refuzat participarea la turneul italian de la Palermo, tocmai din cauza restrictiilor de .

Cea mai neagra zi din Romania. 50 de morti in doar 24 de ore

Pandemia face ravagii, cel putin in Romania. Conform ultimelor date venite de la Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, Romania a mai facut un record negativ, cand vine vorba de pacientii decedati, in urma infectarii cu noul coronavirus. Record negativ, zi neagra pentru Romania in ultimele 24 de ore, informatiile oficiale arata .

Cum au reusit ostasii romani, dupa un an de pierderi masive, sa revina miraculos pentru a castiga cea mai importanta batalie din Primul Razboi Mondial

Pe 6 august s-au implinit 103 ani de la cea mai importanta operatiune militara desfasurata de Armata Romana in timpul Primului Razboi Mondial.

Muzeul Vivant de la cea mai cunoscuta manastire din Neamt. Nu veti gasi aici aur, ci sufletul acestui neam

La Manastirea Agapia, din Neamt, se gaseste un muzeu unicat in Romania, care prezinta viata monahala, cu toata simplitatea ei, credinta si austeritatea ei.

FOTO VIDEO Cum arata in tinerete unul dintre cei mai sexy barbati din lume - Transformarea importanta suferita de Jason Momoa

Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume, iar rolul Khal Drogo din Game of Thrones i-a adus recunoasterea mondiala. Jason Momoa a implinit recent 41 de ani si nu multi stiu care a fost primul rol interpretat la 19 ani de actorul nascut in Honolulu, Hawaii.

Veste uriasa pentru toti romanii cu credite la banca. Cel mai mic ROBOR din ultimii 2 ani

Astazi, indicele ROBOR la trei luni a scazut la 2,04%, de la 2,05%, si a atins cea mai mica valoare din martie 2018 si pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. in functie de acest indice sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei. Ce decizie au luat specialistii BNR, aflati .

O firma detine acum cea mai mare baza de date de ADN. La ce vrea s-o foloseasca

Firma Blackstone este acum noul proprietar majoritar al celei mai mari baze de date a consumatorilor de informatii genetice si genealogice umane din lume. Pretul? 4,7 milioane de.

Cea mai mare groapa sapata in Pamant. Ce au descoperit specialistii in ea

Rusia nu este doar statul cu cea mai mare suprafata. Detine si cea mai mare groapa sapata in adancul Pamantului. intr-un sit abandonat de pe teritoriul rusesc,se gaseste un disc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )