Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai sexy soferita de TIR din tara, despre patrioti si diaspora. Ne sfasiem intre noi spre satisfactia celor care ne vor dezbinati

Adevărul Adevărul,
Cea mai sexy soferita de TIR din tara, despre patrioti si diaspora. Ne sfasiem intre noi spre satisfactia celor care ne vor dezbinati

Diana Stoian, votata anul trecut ca fiind cea mai sexy soferita de TIR, are pe Trucker girls o postare cu titlul Romania sfasiata, in care vorbeste despre un subiect incitant - Diaspora. continuă pe Adevărul

Cea mai mare piata de flori din Timisoara, distrusa de un incendiu, in ajunul Valentines Day

Cea mai importanta piata de flori din Timisoara, Piata 700, a fost distrusa in noaptea de vineri spre sambata, de un incendiu. Piata de flori a fost mistuita de foc chiar inainte de Ziua indragostitilor, una dintre cele mai bune zile din an pentru florari.

Robert Cazanciuc: Educatia are cea mai mica alocare bugetara din ultimii 30 de ani. Guvernul va continua sa se imprumute 1.000 de euro pe secunda

Senatorul PSD Giurgiu, Robert Cazanciuc, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca educatia are cea mai mica alocare bugetara din ultimii 30 de ani, iar modul in care este alcatuit bugetul prezentat de Guvern afecteaza veniturile a peste zece milioane de romani. Social-democratul a mai spus ca bugetul prezentat Guvernului Citu presupune imprumutul a 1. 000 de euro pe secunda.

Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Pensionarii din Romania pot avea o mare surpriza

Este cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Parlamentarii PSD urmeaza sa depuna in Parlament amendamente la bugetul de stat pentru a se majora alocatiile si pensiile in 2021, a spus purtatorul de cuvant al PSD, pe nume Radu Oprea, dupa sedinta BPN de luni. Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii Putem .

Imagini incredibile de pe Transalpina. Zapada de doi metri inaltime pe cea mai inalta sosea din tara VIDEO

Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, a fost acoperita de un strat consistent de zapada, in urma unui viscol puternic. Drumul nu se mai vedea, iar circulatia a fost imposibila. Angajatii de la Drumurile Nationale au intervenit cu utilaje pentru a indeparta zapada.

Un medic rupe tacerea despre Spitalul Colentina: E cea mai depopulata perioada. Merge in gol

Un medic de la Spitalul Colentina rupe tacerea despre ce se petrece in institutiei in aceste vremuri tulburi. Specialistul vine cu detalii despre decesul unor pacienti din lipsa tratamentului. Detalii din interior. Un medic din Spitalul Colentina vine cu marturii socante Vremurile sunt tulburi peste tot in lume, cu atat mai mult in tarile unde .

CNCAV: Cea mai varsntnica persoana programata la vaccinare are 102 ani, iar cea mai tanara are 15 ani

Comitetul National pentru Coordonarea Activitatilor de Vaccinare anti-COVID a anuntat cine este cea mai tanara persoana programata pentru imunizata, dar si cea mai batrana. Este vorba despre un barbat in.

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are aproape 103 ani. Ce varsta are cel mai tanar pacient care se va imuniza

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, au anuntat sambata autoritatile romane.

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, a anuntat intr-o postare pe Facebook reprezentantii Platformei nationale de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19. Cea mai varstnica femeie: 101 ani si 8 luni, iar cel mai varstnic barbat are 102 si 7 luni, au mai transmis acestia.

Tort pentru indragostiti, cea mai delicioasa reteta a zilei. Cum se prepara corect, de fapt

Daca inca mai ai timp, poti sa pregatesti ceva pe ultima suta de metri. Un tort pentru aceasta zi deosebita a iubirii e tot ceea ce ai nevoie. Dragostea trece prin stomacul multora, asa ca o astfel de surpriza iti aduce si alte beneficii. Reteta pentru tort: desertul potrivit pentru Ziua indragostitilor Daca intalnirea voastra .

Ce contraindicatii are vinul fiert, cea mai cautata bautura iarna. Cum se prepara corect

Vinul fiert cu scortisoara, cea mai cautata bautura iarna, poate dauna serios organismului. Desi este considerat un dusman al racelilor provocate de sezonul rece, bautura, care contine zahar, duce la cresterea in greutate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )