Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are aproape 103 ani. Ce varsta are cel mai tanar pacient care se va imuniza

Adevărul Adevărul,
Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are aproape 103 ani. Ce varsta are cel mai tanar pacient care se va imuniza

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, au anuntat sambata autoritatile romane. continuă pe Adevărul

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, a anuntat intr-o postare pe Facebook reprezentantii Platformei nationale de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19. Cea mai varstnica femeie: 101 ani si 8 luni, iar cel mai varstnic barbat are 102 si 7 luni, au mai transmis acestia.

CNCAV: Cea mai varsntnica persoana programata la vaccinare are 102 ani, iar cea mai tanara are 15 ani

Comitetul National pentru Coordonarea Activitatilor de Vaccinare anti-COVID a anuntat cine este cea mai tanara persoana programata pentru imunizata, dar si cea mai batrana. Este vorba despre un barbat in.

O femeie de 117 ani este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus

O calugarita franceza este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus intr-un azil de batrani din sudul Frantei si va sarbatori 117 ani in aceasta saptamana. Sora.

Cea mai varstnica persoana din Europa, vindecata de Covid-19

Lucile Randon, care a luat numele Sora Andre in 1944, urmeaza sa implineasca maiine varsta de 117 ani.

PRIORITATE LA IMUNIZARE Redeschiderea scolilor a crescut disponibilitatea profesorilor pentru vaccinare

Reluarea cursurilor in scoli a mai crescut interesul angajatilor din invatamant pentru vaccinare.

Peste 1.000.000 de persoane, programate pentru vaccinare anti-COVID-19

Peste 1. 000 de persoane au fost programate pentru vaccinare anti COVID-19 pe platforma informati.

Cea mai gustoasa placinta cu iaurt. Reteta este usor de facut, in cel mai scurt timp

O reteta extrem de gustoasa si racoritoare este cea pentru placinta cu iaurt. E optiunea perfecta daca te-ai saturat de desertul cu dovleac, mere sau branza. Care este modul de preparare si de ce ingrediente ai nevoie? Reteta placinta cu iaurt. Modul de preparare e foarte simplu Unii dintre bucatari de duminica se lovesc de .

Cea mai mare piata de flori din Timisoara, distrusa de un incendiu, in ajunul Valentines Day

Cea mai importanta piata de flori din Timisoara, Piata 700, a fost distrusa in noaptea de vineri spre sambata, de un incendiu. Piata de flori a fost mistuita de foc chiar inainte de Ziua indragostitilor, una dintre cele mai bune zile din an pentru florari.

Cea mai buna veste a diminetii pentru romani. Este oficial si vor primi 50% reducere, dar nu vor mai avea gratuitate

Guvernul a decis sa elimine gratuitatea pentru studenti cand vine vorba de calatoriile cu trenul. Aduce insa ceva suplimentar. in urma anuntului guvernului ca elimina gratuitatea pentru.

Un medic rupe tacerea despre Spitalul Colentina: E cea mai depopulata perioada. Merge in gol

Un medic de la Spitalul Colentina rupe tacerea despre ce se petrece in institutiei in aceste vremuri tulburi. Specialistul vine cu detalii despre decesul unor pacienti din lipsa tratamentului. Detalii din interior. Un medic din Spitalul Colentina vine cu marturii socante Vremurile sunt tulburi peste tot in lume, cu atat mai mult in tarile unde .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )