Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cea mai mare piata de flori din Timisoara, distrusa de un incendiu, in ajunul Valentines Day

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare piata de flori din Timisoara, distrusa de un incendiu, in ajunul Valentines Day

Cea mai importanta piata de flori din Timisoara, Piata 700, a fost distrusa in noaptea de vineri spre sambata, de un incendiu. Piata de flori a fost mistuita de foc chiar inainte de Ziua indragostitilor, una dintre cele mai bune zile din an pentru florari. continuă pe Adevărul

Donald Trump promite sa continue sa apere maretia Americii si spune ca procesul din Senat a fost cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria tarii

Fostul presedinte american Donald Trump, achitat sambata de Senatul SUA, care l-a judecat pentru incitare la insurgenta, a promis ca va continua sa apere maretia Americii, relateaza AFP.

Efectele Brexit: Amsterdam a depasit Londra, devenind cel mai mare centru financiar din Europa

Amsterdam a luat fata Londrei pentru a deveni cel mai mare centru financiar al Europei in luna ianuarie dupa ce Brexitul a fortat investitorii din Uniunea Europeana sa foloseasca platformele de tranzactionare din interiorul blocului comunitar, relateaza Reuters.

COVID-19: Doua judete rosii si opt galbene, la nivel national. Timis are cea mai mare rata de infectare

Media nationala a ratei de infectare a scazut foarte slab, de la 1. 74 la 1. 73, in data de 11 februarie, potrivit celui mai recent raport al GCS. Timis este in continuare lider in topul judetelor rosii, cu 3,.

Liderii PNL au validat cea mai mare parte a persoanelor care urmeaza sa ocupe functii de secretari de stat si sefi de deconcentrate

Liderii PNL, reuniti sambata in sedinta Biroului Politic National BPN), au validat prin vot 72 dintre propunerile facute de organizatiile judetene pentru ocuparea functiile de secretari si subsecretari de stat, precum si de sefi de deconcentrate.

Prognoza meteo, azi, 12 februarie 2021. Temperaturile geroase revin in Romania. Maximele zilei nu vor depasi 0 grade Celsius in anumite regiuni. Ninsori, in cea mai mare parte a teritoriului

Astazi, 12 februarie, 2021, vremea va fi rece si chiar geroasa in anumite regiuni ale tarii, maximele nedepasind valori de 0 grade Celsius. Local va vinge, in special in zonele aflate sub cod.

Robert Cazanciuc: Educatia are cea mai mica alocare bugetara din ultimii 30 de ani. Guvernul va continua sa se imprumute 1.000 de euro pe secunda

Senatorul PSD Giurgiu, Robert Cazanciuc, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca educatia are cea mai mica alocare bugetara din ultimii 30 de ani, iar modul in care este alcatuit bugetul prezentat de Guvern afecteaza veniturile a peste zece milioane de romani. Social-democratul a mai spus ca bugetul prezentat Guvernului Citu presupune imprumutul a 1. 000 de euro pe secunda.

Cel mai mare cartier de locuinte din Blaj intra in modernizare. Investitie de 6 milioane de lei

Cel mai mare cartier de locuinte din municipiul Blaj va intra de luni, 15 februarie, in reabilitare si modernizare.

Concedieri la cel mai mare producator de otel din lume, cu trei unitati in Romania

Cel mai mare producator de otel din lume, intentioneaza sa renunte la 20% din personalul de birou in cadrul planului de reducere a costurilor cu un miliard de dolari, dupa ce joi a raportat un profit trimestrial peste estimari, transmite Reuters.

Cea mai veche banca din America a anuntat ca adopta criptomonedele

Bank of New York Mellon intentioneaza sa trateze in cele din urma monedele digitale ca pe orice alt activ Bank of New York Mellon Corp. BNY), cea mai veche banca din Statele Unite ale Americii, face saltul pe piata criptomonedelor. Banca a anuntat ieri, potrivit Wall Street Journal, ca va detine, transfera si emite bitcoin si alte criptomonede in numele clientilor sai cu detineri de active.

Marea Britanie a inregistrat in 2020 cea mai mare contractie economica de dupa anul 1709

Economia Marii Britanii s-a contractat cu 9,9% in 2020, cea mai mare scadere anuala din ultimii peste 300 de ani, insa a evitat intrarea intr-o noua recesiune la finalul anului trecut, relateaza Reuters si BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )