Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cea mai sigura parcare de TIR-uri din Europa de Est, construita in Timis. A costat 5 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Cea mai sigura parcare de TIR-uri din Europa de Est, construita in Timis. A costat 5 milioane de euro

O firma din Lugoj Timis), in care este actionar si fiul marelui industrias interbelic Max Ausnit, a obtinut o finantare europeana de cinci milioane de euro pentru realizarea unei parcari securizate pentru camioane. in cadrul proiectului actuala parcare, construita din bani proprii in 2012, va fi modernizata si extinsa. in urma investitiei, parcarea pentru camioane de la Lugoj va fi cea mai sigura din Europa de Est. continuă pe Adevărul

Reteta ciorbei de burta care se mananca cu furculita, cuprinsa in cea mai inalta carte de bucate lansata in Romania

Cea mai mare carte de bucate din Romania, denumita Euphoria, este lansata duminica 2 octombrie, la Alba Iulia, in cadrul festivalului Alba Carolina Food Fest. Cartea de bucate este inalta de trei metri si apartine chef-ului Cosmin Toma, cunoscut pentru retetele inovatoare pe care le-a propus si realizat in ultimii ani.

Asistentele medicale, cea mai dezavantajata categorie profesionala

Discriminarea asistentelor medicale absolvente de postliceala constituie cea mai mare problema a salariatilor din Sanatate, ea afectand 63. 586 de asistente medicale din unitatile sanitare publice, precizeaza Federatia Solidaritatea Sanitara prin intermediul unui comunicat de presa.

Ciclism: Movistar, cea mai buna echipa a sezonului WorldTour din 2016

Echipa spaniola Movistar a terminat sezonul de ciclism care cuprinde competitiile punctate de Uniunea Ciclista Internationala WorldTour) pe primul loc, cu 1. 471 puncte, fiind urmata de formatia rusa Tinkoff - 1. 361 puncte si de britanicii de la Sky - 1. 187 puncte.

Meteorologii anunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 100 de ani

Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani in Europa, avertizeaza meteorologii. Continentul nostru va fi strabatut de mase de aer arctic, in timp ce soarele va fi acoperit de nori.

Raport FMI: in 2016 si 2017, Romania va inregistra cea mai mare crestere economica din Europa

Romania va inregistra, anul acesta, cea mai mare crestere economica din Europa, potrivit estimarilor Fondului Monetar International FMI).

Au ramas ai nimanui! 90.000 de copiii sirieni, majoritatea orfani, sunt blocati in taberele din Europa

Aproximativ 90. 000 de copii sirieni sunt blocati in mai multe tari din Europa, fara parinti, dupa ce au fost alungati de razboiul sangeros care a ucis pana acum sute de mii de civili, scrie.

O adolescenta obsedata de criminalii in serie si-a atacat cea mai buna prietena. Ce au descoperit anchetatorii in camera ei. Toti erau in pericol!

O adolescenta de 14 ani a devenit atat de obsedata de criminalii in serie incat a incercat sa-si ucida cea mai buna prietena, dupa ce a ademenit-o intr-un loc ferit din curtea.

A fost descoperita cea mai mare pestera din lume (FOTO)

O pestera din Republica Ceha a fost catalogata drept cea mai adanca pestera subacvatica din lume, avand o adancime de 403 metri. Pe data de 27 septemembrie, o echipa care a pilotat de la dis.

Meteorologii avertizeaza ca ne asteapta cea mai friguroasa iarna din ultimul secol. Cand vor fi inregistrate cele mai scazute temperaturi

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

Primul episod din serialul Westworld, cea mai buna audienta a unei premiere HBO din ultimii trei ani

Primul episod din Westworld, noul serial original produs de Home Box Office HBO), cu actorii Anthony Hopkins si Ed Harris in distributie, a fost cea mai urmarita premiera HBO din ultimii trei ani, cu un total de 3,3 milioane de telespectatori inregistrati in noaptea de duminica spre luni pe canalele difuzate prin cablu, dar si pe platformele digitale, informeaza site-ul variety. com, citat de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )