Libnet.ro
UNICEF

12:30

Meteorologii anunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 100 de ani

Adevărul Adevărul,
Meteorologii anunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 100 de ani

Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani in Europa, avertizeaza meteorologii. Continentul nostru va fi strabatut de mase de aer arctic, in timp ce soarele va fi acoperit de nori. continuă pe Adevărul

Meteorologii europeni avertizeaza: Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasa din ultimul secol

Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasa din ultimul secol, avertizeaza specialistii europeni, potrivit mesastuces. net. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge dasupra Europei, iar soarele va fi.

Avertismentul meteorologilor europeni: Iarna aceasta va fi cea mai friguroasa din ultimul secol

Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasa din ultimul secol, avertizeaza specialistii europeni, potrivit mesastuces. net, informeaza B1. ro. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este nici Bucurestiul si nici Timisoara

Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori,.

A avut loc cea mai mare conferinta din industria serviciilor pentru afaceri

Pana in 2020 sectorul de business services va reprezenta 4-5% din PIB-ul Romaniei .

Primul episod din serialul Westworld, cea mai buna audienta a unei premiere HBO din ultimii trei ani

Primul episod din Westworld, noul serial original produs de Home Box Office HBO), cu actorii Anthony Hopkins si Ed Harris in distributie, a fost cea mai urmarita premiera HBO din ultimii trei ani, cu un total de 3,3 milioane de telespectatori inregistrati in noaptea de duminica spre luni pe canalele difuzate prin cablu, dar si pe platformele digitale, informeaza site-ul variety. com, citat de News. ro.

Cum au construit comunistii cea mai mare scoala din Focsani in jumatate de an. Secretul: munca in trei schimburi

In anul 1964, in Focsani avea sa fie data in folosinta cea mai mare unitate de invatamant, care gazduieste si astazi peste 1. 000 de elevi.

selfie69 este filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani: cati spectatori au fost la cinema in primele trei saptamani VIDEO

Comedia selfie69, regizata de Cristina Iacob, a devenit filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani.

Halep la Beijing: romanca isi poate lua revansa dupa cea mai dureroasa infrangere din 2016. Joi va juca in optimi

Simona a aratat un joc solid, in primul ei meci la Beijing. A trecut de Yanina Wickmayer Belgia, 56 WTA), adversara in fata careia pierduse trei din patru meciuri disputate pana marti.

Cea mai buna tarta cu caramel si nuci

Nuca este foarte bogata in lipide 60% in medie), fiind deci intens energetica. Contine acizi grasi Omega-3, vitamine si minerale. Nucile pot fi pastrate in coaja toata iarna. Iar cand spargeti nucile, puteti folosi miezul pentru cea mai buna tarta cu caramel si nuci.

Cea mai sanatoasa si ieftina conserva. Cum faci o zacusca delicioasa ca pe vremea bunicii cu ingredientele secrete

O reteta de zacusca, pregatita in mod clasic, la foc de lemne si in oala de tuci, ca la mama acasa, e cea mai buna alegere pentru un preparat delicios care sa fie savurat iarna. Pregatirea conservelor pentru sezonul rece e in toi, iar camarile se umplu cu borcane pline de preparate gustoase si sanatoase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )