Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ciclism: Movistar, cea mai buna echipa a sezonului WorldTour din 2016

Hotnews Hotnews,
 Ciclism: Movistar, cea mai buna echipa a sezonului WorldTour din 2016

Echipa spaniola Movistar a terminat sezonul de ciclism care cuprinde competitiile punctate de Uniunea Ciclista Internationala WorldTour) pe primul loc, cu 1. 471 puncte, fiind urmata de formatia rusa Tinkoff - 1. 361 puncte si de britanicii de la Sky - 1. 187 puncte. continuă pe Hotnews

Cea mai buna mancare de gutui cu carne

Imi placea cum spunea Dan Nicolescu : de la gutuie se manancadoar mirosul. Dar o tocana de pasare sau de vitel, aromata cu gutui fragede, aurii-aramii, cu sos gros, iute-dulce-acrisor, mai sa fie, imi ploua in gura si-mi dilueaza cerneala din calculator, scria Radu Anton Roman in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti, aparuta la editura Paideia. Iata si reteta regretatului Radu Anton Roman pentru cea mai buna mancare de gutui cu carne!.

Efectul Lucescu: Zenit, cea mai ofensiva echipa a Europei in luna septembrie

In ciuda faptului ca Mircea Lucescu a venit de scurt timp la Zenit, se pare ca efectul antrenamentelor sale se face deja resimtit, daca ar fi sa judecam dupa ultimele rezultate ale echipei. Mai exact,.

Cum alegem cea mai buna carne proaspata din magazin: Nu o cumparati tocata fiindca nu stiti ce contine

Atunci cand cumparam carne trebuie sa fim atenti la locul de unde o luam, dar si la aspectul ei. Carnea tocata este cea mai periculoasa.

Cea mai sanatoasa si ieftina conserva. Cum faci o zacusca delicioasa ca pe vremea bunicii cu ingredientele secrete

O reteta de zacusca, pregatita in mod clasic, la foc de lemne si in oala de tuci, ca la mama acasa, e cea mai buna alegere pentru un preparat delicios care sa fie savurat iarna. Pregatirea conservelor pentru sezonul rece e in toi, iar camarile se umplu cu borcane pline de preparate gustoase si sanatoase.

Care este cea mai buna luna pentru a cumpara bilete de avion mai ieftine si care sunt cele mai accesibile destinatii pentru un city break

O comparatie intre preturile biletelor de avion pe parcursul anului arata ca luna noiembrie este cea mai ieftina luna pentru calatoriile cu avionul, in afara perioadelor promotionale.

Traian Basescu, intrebat pe cine vede in locul Codrutei Kovesi la DNA: in acest moment nu exista o solutie mai buna

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe Facebook, raspunzand intrebarii unui utilizator al retelei de socializare, ca in acest moment nu exista o solutie mai buna pentru conducerea DNA.

Reteta ciorbei de burta care se mananca cu furculita, cuprinsa in cea mai inalta carte de bucate lansata in Romania

Cea mai mare carte de bucate din Romania, denumita Euphoria, este lansata duminica 2 octombrie, la Alba Iulia, in cadrul festivalului Alba Carolina Food Fest. Cartea de bucate este inalta de trei metri si apartine chef-ului Cosmin Toma, cunoscut pentru retetele inovatoare pe care le-a propus si realizat in ultimii ani.

Asistentele medicale, cea mai dezavantajata categorie profesionala

Discriminarea asistentelor medicale absolvente de postliceala constituie cea mai mare problema a salariatilor din Sanatate, ea afectand 63. 586 de asistente medicale din unitatile sanitare publice, precizeaza Federatia Solidaritatea Sanitara prin intermediul unui comunicat de presa.

Regiunea de NE a Romaniei, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor UE in perioada 2007 - 2013

Regiunea de Nord-Est a Romaniei are cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene in perioada 2007 - 2013, a declarat ieri, la Iasi, comisarul european Corina Cretu, la dezbaterea Dialog cu cetatenii.

A aruncat noul iPhone 7 de pe cea mai inalta cladire din lume! Ce s-a intamplat cu telefonul - VIDEO

Ucraineanul din spatele TechRax s-a dus pe Burj Khalifa din Dubai si a aruncat de la ultimul etaj noul iPhone 7, versiunea Jet Black, cea mai dorita de utilizatori. Peste 400. 000 de oameni s-au uitat la clipul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )