Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cea mai de succes editie a Cluj Blues Fest: show de exceptie a trupei castigatoare a European Blues Challenge 2019

Adevărul Adevărul,
Cea mai de succes editie a Cluj Blues Fest: show de exceptie a trupei castigatoare a European Blues Challenge 2019

Seara de neuitat la editia a 5-a a Cluj Blues Fest! Britancii de la Kyla Brox Band si sirbii de la The Gamblers au ridicat sala in picioare. Forin Stefan Band l-a omagiat pe marele Iuliu Merca, iar Rodion Rosca a primit Premiul de Excelenta pentru mostenirea artistica. Tinerii de la Green Onions au avut o prestatie excelenta. continuă pe Adevărul

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile .

FLORIN DANESCU (ARB): in Romania, intermedierea financiara este cea mai mica din Europa

Intermedierea financiara, in Romania, este cea mai mica din Europa, cu un procentaj de 26% in prezent, fata de 40% in 2009, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), transmite Agerpres.

Cea mai atipica prezentatoare de la TVR. Are corpul plin de muschi de culturist

Diana Preda este, fara doar si poate, cea mai atipica prezentatoare de la Televiziunea Romana. Asta deoarece are corpul plin de muschi de culturist. Uite cum arata! .

Cazul Caracal. Marturisirea lui Gheorghe Dinca, tinuta secret de procurori. Ce a facut cu un cadavru: E cea mai credibila!

O noua controversa in cazul Caracal! Avocatul familiei Luizei Melencu a aruncat bomba. Acesta a dezvaluit ca exista o marturie scoanta pe care procurorii au tinut-o ascunsi pana acum. Ce a facut criminalul cu un cadavru? Cazul Caracal se adanceste. Ce a facut inculpatul cu un cadavru? Avocatul familiei Melencu a facut dezvaluiri socante despre .

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

Cea mai trista veste primita de Rona Hartner, dupa diagnosticul crunt. Aveam senzatia ca nu o sa mai pot vorbi niciodata!

Rona Hartner a dus o lupta nemiloasa cu cancerul de colon, insa din fericire artista a reusit sa invinga boala. insa, acum povesteste ca a fost la un pas sa-si piarda vocea dupa ce cancerul i s-a declansat: Aveam senzatia ca nu am sa mai pot vorbi niciodata. Vedeta a trecut prin clipe cumplite si .

Cea mai mare fabrica de biciclete din Sud-Estul Europei, la Timisoara. Mii de locuri de munca create

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca in Timisoara se vor crea in jur de 3. 000 de locuri de munca la cea mai mare fabrica de asamblare de biciclete din sud-estul Europei, care se va construi aici anul viitor.

EUROSTAT: Romania a avut in octombrie cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat in octombrie cele mai ridicate rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor Oficiului European de Statistica Eurostat), care arata ca in Romania s-a inregistrat cea mai ridicata rata a inflatiei din UE, de 3,2%.

Romania are cea mai mare rata a inflatiei si in luna octombrie

Romania a inregistrat si in luna pctombrie a acestui cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )