Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cea mai trista veste primita de Rona Hartner, dupa diagnosticul crunt. Aveam senzatia ca nu o sa mai pot vorbi niciodata!

Playtech Playtech,
Cea mai trista veste primita de Rona Hartner, dupa diagnosticul crunt. Aveam senzatia ca nu o sa mai pot vorbi niciodata!

Rona Hartner a dus o lupta nemiloasa cu cancerul de colon, insa din fericire artista a reusit sa invinga boala. insa, acum povesteste ca a fost la un pas sa-si piarda vocea dupa ce cancerul i s-a declansat: Aveam senzatia ca nu am sa mai pot vorbi niciodata. Vedeta a trecut prin clipe cumplite si . continuă pe Playtech

Cea mai apropiata ruda a urangutanului, o maimuta uriasa care a disparut acum 300.000 de ani, descoperita. Aceasta a trait in China

Fosila dintelui unei maimute uriase misterioase disparute acum circa 300. 000 de ani scoate la lumina secrete ale evolutiei unei specii care ar putea fi cea mai apropiata ruda a urangutanului de azi. Este pentru prima data cand a putut fi extras material genetic vechi de circa 2 milioane de ani dintr-o fosila dintr-o regiune subtropicala. Din asemenea regiuni provin si cele mai vechi fosile umane.

Cazul Caracal. Marturisirea lui Gheorghe Dinca, tinuta secret de procurori. Ce a facut cu un cadavru: E cea mai credibila!

O noua controversa in cazul Caracal! Avocatul familiei Luizei Melencu a aruncat bomba. Acesta a dezvaluit ca exista o marturie scoanta pe care procurorii au tinut-o ascunsi pana acum. Ce a facut criminalul cu un cadavru? Cazul Caracal se adanceste. Ce a facut inculpatul cu un cadavru? Avocatul familiei Melencu a facut dezvaluiri socante despre .

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

Cea mai mare fabrica de biciclete din Sud-Estul Europei, la Timisoara. Mii de locuri de munca create

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca in Timisoara se vor crea in jur de 3. 000 de locuri de munca la cea mai mare fabrica de asamblare de biciclete din sud-estul Europei, care se va construi aici anul viitor.

EUROSTAT: Romania a avut in octombrie cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat in octombrie cele mai ridicate rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor Oficiului European de Statistica Eurostat), care arata ca in Romania s-a inregistrat cea mai ridicata rata a inflatiei din UE, de 3,2%.

Romania are cea mai mare rata a inflatiei si in luna octombrie

Romania a inregistrat si in luna pctombrie a acestui cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europ.

Vine URGIA, in ROMANIA! Atentie, romani! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Specialistii au facut ANUNTUL

Atentie, romani! Specialistii au anuntat ca va urma cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Iata prima prognoza.

Cluj Blues Fest 2019: cea mai tanara trupa de blues din Transilvania, Green Onions, va deschide editia a 5-a!

A mai ramas o singura zi pana ne vom reintalni cu blues-ul de cea mai buna calitate la Cluj-Napoca. Editia cu numarul cinci a Cluj Blues Fest va avea loc vineri seara, 15 noiembrie, la Cinematograful Florin Piersic. Artistii care vor concerta la aceasta editie a festivalului Cluj Blues Fest vin din Serbia, Marea Britanie si Romania.

Vertiv premiat pentru Cea mai Eficienta Solutie Energetica

Vertiv a obtinut premiul pentru Cea mai Eficienta Solutie Energetica in cadrul Workshopului Global pentru Energie si Schimbari Climatice, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Venetia, afectata de o noua maree inalta; cea mai grava saptamana din ultimii 150 de ani

Venetia a fost inundata in proportie de circa 70%, duminica, dupa o maree inalta de 150 de centimetri, a anuntat primarul orasului italian, Luigi Brugnaro, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )