Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania: o femeie de 20 de ani, venita din Anglia

Antena3 Antena3,
Cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania: o femeie de 20 de ani, venita din Anglia

Vineri seara a fost anuntat un nou bilant al victimelor coronavirusului in Romania. Dintre acestea, se remarca o tanara de 20 de ani din Vaslui care a devenit cel mai tanar pacient care moare de coronavirus. Femeia care suferea de obezitate si hipertensiune arteriala venise din Anglia. continuă pe Antena3

Cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania: o tanara de 20 de ani din Vaslui, care suferea si de alte afectiuni

O tanara de 20 de ani din Vaslui este cel mai tanar pacient care moare de coronavirus in Romania. Femeia care suferea de obezitate si hipertensiune arteriala venise din Anglia si plasata in carantina.

Coronavirus in Romania: Peste 12.500 de imbolnaviri Ce mai tanara victima a COVID-19: o tanara de 20 de ani din Vaslui

Romania are peste 12. 500 de cazuri de COVID-19, conform ultimelor raportari transmise vineri. Bilantul deceselor a ajuns la 744. Autoritatile ii avertizeaza pe oameni sa stea acasa si sa renunte la picnicurile traditionale de 1 Mai sau la minivacnata de la mare, pentru ca altfel am putea avea o explozie de imbolnaviri. 38 Cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania: o tanara de 20 de ani din Vaslui20. 23 Alte 18 decese din cauza coronavirusului au fost raportate vineri seara. Bilantul mortilor in Romania ajunge la 74415. 59 Generalul Ionel Oprea explica de ce Spitalul Suceava a raportat cu intarziere decesele: Au spus ca s-au temut ca se interpreteaza15. 15 Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din Sibiu, un bebelus de o luna, vindecat si externat astazi13. 40 Opt cadre medicale, intre care 3 medici, de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost confirmate cu coronavirus.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Peste 40 de medici si asistenti pleaca in Republica Moldova, pentru a ajuta spitalele in criza coronavirusului Romania trimite la Chisinau medicamente si 550.000 de masti si combinezoane

O echipa formata din 42 de medici si asistenti medicali pleaca joi in Republica Moldova, unde timp de 15 zile vor lucra alaturi de cadrele medicale de acolo care lupta cu pandemia de coronavirus. De asemenea, Romania trimite la Chisinau 500. 000 de masti, 50. 000 de combinezoane si medicamente.

Cehia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 500 de ani

Cehia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 500 de ani iar sursele de apa din unele localitati ar putea sa se epuizeze, a declarat miercuri ministrul ceh al Mediului, Richard Brabec, informeaza Reuters.

Economia americana este in picaj liber. Cea mai importanta contractie de la criza din 2008, in primul trimestru din an

Economia americana a inregistrat in primele trei luni ale acestui an cea mai grava contractie de dupa criza financiara globala din 2008, ca urmare a masurilor de izolare destinate sa impiedice propagarea noului coronavirus, care a oprit activitatea economica, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Guvernul german se asteapta in 2020 la cea mai grava recesiune din ultimii 50 de ani

Guvernul german si-a revizuit prognozele de crestere pentru acest an din cauza pandemiei de coronavirus si se asteapta la cea mai grava recesiune inregistrata de Germania dupa 1970, a declarat miercuri ministrul Economiei, Peter Altmaier, informeaza.

Ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii, incepand de miercuri de la pranz

Meteorologii anunta instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii, de miercuri de la pranz si pana joi seara, interval in care vor fi ploi torentiale, vant si grindina.

Cea mai mare migrare din off-line catre online este la plata taxelor in aceasta perioada

Cea mai mare migrare din off-line catre online este la plata taxelor in aceasta perioada iar numarul persoanelor care platesc in numerar s-a redus la jumatate, arata un sondaj realizat de NOCASH si iSense Solutions.

Cum arata casa Danei Rogoz. E cea mai inedita din showbiz?

Dana Rogoz locuieste alaturi de sotul ei, Radu Dragomir, si fiul lor, Vlad, intr-o casa extrem de frumoasa din centrul Bucurestiului. Iata cum arata vila in care vedeta isi petrece izolarea! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )