Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis, cu cateva ore inainte de votul asupra motiunii de cenzura: in cea mai dificila perioada pentru Romania, PSD vrea sa arunce tara in haos pentru a pune mana pe putere cu orice pret

B1 B1,
Klaus Iohannis, cu cateva ore inainte de votul asupra motiunii de cenzura: in cea mai dificila perioada pentru Romania, PSD vrea sa arunce tara in haos pentru a pune mana pe putere cu orice pret

Presedintele Kalus Iohannis transmite un mesaj, luni, cu doar cateva ore inainte de votul asupra motiunii de cenzura. Seful statului acuza PSD ca in cea mai dificila perioada pentru Romania . ) vrea sa. continuă pe B1

Florin Roman: Grupul deputatilor PNL nu participa la votul asupra motiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o intr-un ghem de minciuni

Grupul deputatilor PNL nu va participa, luni, la votul asupra motiunii de cenzura prin care PSD vrea sa rastoarne Guvernul liberal. Anuntul a fost facut duminica, de liderul deputatilor PNL, Florin Roman,.

Barna: USR nu va participa la votul asupra motiunii de cenzura. Nu avem nevoie de circul PSD

Parlamentarii USR nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura de luni, a anuntat presedintele uniunii, Dan Barna, adaugand ca initiativa PSD este o tentativa de a provoca o criza politica cu trei luni inaintea alegerilor la termen.

Consiliul National al Elevilor, mesaj dur pentru Klaus Iohannis si guvernanti, inainte de inceperea anului scolar

Elevii considera inadmisibila inceperea scolii fara sa primeasca masti. Anul scolar va incepe cu daca si cu parca, spune presedintele Consiliului National al Elevilor. Acesta adauga ca elevii iau in calcul sa ceara amanarea inceperii anul scolar, daca primesc doar presupuneri.

Parlamentarii PNL nu vor participa la votul asupra motiunii de cenzura a PSD - Florin Roman Exista riscul sa nu fie cvorum

Parlamentarii liberali nu vor participa la votul de luni asupra motiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o intr-un ghem de minciuni, anunta liderul deputatilor PNL, Florin Roman. in conditiile in care nici USR si nici PMP nu vor participa la sedinta, exista riscul sa nu fie indeplinit cvorumul pentru sedinta de dezbatere si vot la motiune. Motiunea de cenzura: Negocieri intense pe ultima suta de metri Calcule de moment din tabara PSD.

Care este mancarea favorita a lui Klaus Iohannis. Putini stiau asta despre presedintele Romaniei

Klaus Iohannis este discret in ceea ce priveste viata personala. Cele mai multe dezvaluiri despre el le-a facut doar in perioada in care era candidat. Klaus Iohannis prefera mancarurile simple. Preparatul favorit al presedintelui Romaniei Presedintele Romaniei a fost intrebat in anul 2014, in cadrul unui interviu la PRO TV, care este mancarea lui preferata.

Ce religie are presedintele Klaus Iohannis. De ce etnia lui a fost mereu un dezavantaj in fata romanilor

Actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis are un dezavantaj mare atunci cand candideaza pentru alegerile prezidentiale, functie care este de reprezentare nationala, dupa cum afirma sociologul Alfred Bulai. Acest dezavantaj a reiesit si din sondajele facute si este legat de etnia si religia acestuia. Care este religia si etnia presedintelui Iohannis? Dezavantajul lui Klaus Iohannis .

ROBERT CAZANCIU, CATRE KLAUS IOHANNIS: Faceti apel la PNL, sa nu fuga din Parlament, sa-si asume cu demnitate infrangerea

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, ii solicita sefului statului, Klaus Iohannis, sa faca apel la deputatii si senatorii PNL sa nu fuga din Parlament si sa-si asume cu demnitate infrangerea.

KLAUS IOHANNIS: Vreau sa remarc eforturile facute de profesorii de limba romana din afara tarii

Presedintele Klaus Iohannis remarca, in mesajul transmis, astazi, de Ziua Limbii Romane, efortul profesorilor din afara tarii care transmit noilor generatii radacinile mostenite din trecut si ii ajuta sa se defineasca cultural si spiritual.

S-a aflat acum! Ce a facut Chadwick Boseman cu cateva luni inainte sa moara

Actorul devenit celebru datorita rolului sau din filmul Pantera Neagra a murit vineri, 28 august, dupa o lupta grea cu cancerul de colon. Acum s-a aflat ce a facut Chadwick Boseman cu cateva luni inainte sa moara. Mai precis, actorul pe care tot Hollywood-ul il plange acum s-a casatorit in secret cu partenera lui de .

Klaus Iohannis a numit noul consilier prezidential pentru clima

Klaus Iohannis a numit-o, luni, in functia de consilier de stat, pe Alexandra Maria Bocse, infiintand un nou Departament la Administratia Prezidentiala, care se va ocupa de clima si sustenabilitate, anunta Digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )