Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai tatuata femeie din Europa, operata estetic, timp de 5 ore, la Bucuresti

ADPM ADPM,
Cea mai tatuata femeie din Europa, operata estetic, timp de 5 ore, la Bucuresti

Cea mai tatuata femeie din Europa a fost operata estetic, timp de 5 ore, la Bucuresti. Femke, prietena buna a vedetei din Romania, DJ Wanda, a recurs la o serie de interventii chirurgicale la Bucuresti, in dorinta de a avea silueta mult visata. continuă pe ADPM

Romania - cea mai activa piata din CEE si in 2016, la vanzarea creditelor neperformante

Romania ramane si in acest an cea mai activa tara din Europa Centrala si de Est CEE) in ceea ce priveste vanzarea creditelor neperformante, arata un raport realizat de Deloitte.

Un nou scandal de dopaj loveste Romania: Eva Tofalvi, cea mai buna biatlonista din tara noastra, depistata pozitiv cu Meldonium (VIDEO)

Un nou scandal de dopaj zguduie sportul romanesc. Eva Tofalvi, cea mai titrata biatlonista din tara noastra, a fost depistata pozitiv cu meldonium, aceeasi substanta cu care a fost prinsa si Maria.

Rosneft a depasit Gazprom, devenind cea mai valoroasa companie din Rusia

Rosneft OJSC a devenit cea mai valoroasa companie din Rusia, deoarece capitalizarea sa de piata a depasit-o pe cea a Gazprom PJSC, pentru prima data de cand se tranzactioneaza actiunile lor la bursa, respectiv 2006, transmite Bloomberg.

Statistici. Romanii, a doua cea mai mare comunitate din Marea Britanie

Criza locurilor de munca si salariile mici ii determina pe tot mai multi europeni din statele estice si sudice ale continentului sa se indrepte spre Regatul Unit, potrivit unui studiu intreprins de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford.

Decaderea unui imperiu: Rosneft a depasit Gazprom si a devenit cea mai valoroasa companie din Rusia. Influenta Gazprom scade in Europa

Gigantul petrolier de stat Rosneft a devenit cea mai valoroasa companie din Rusia, dupa ce aprecierea actiunilor pe bursa a dus la cresterea capitalizarii sale peste valoarea de piata a Gazprom, pentru prima data de cand se tranzactioneaza actiunile lor la bursa, respectiv 2006, conform Bloomberg.

Lovitura crunta pentru Apple! Care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple, informeaza Playtech. roSamsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu.

Vestea care nu-i va bucura pe fanii Apple: care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple. Samsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu cateva zile, analistii din Coreea de Sud sustineau ca Samsung Galaxy S7 ar fi intrecut asteptarile in ceea ce priveste vanzarile, cu peste 10 milioane [].

Cea mai veche cladire din Bucuresti, devenita muzeu: in vizita la Casa Melik, un adevarat simbol aflat in inima Capitalei despre care probabil nu stiai

Este cunoscuta si considerata drept cea mai veche locuinta din Bucuresti, fiind construita in a doua jumatate a secolului al XVIII-lea, intre anii 1750-1760, dar pentru care nu se stie cu certitudine cine i-a fost primul proprietar.

O cladire inspirata de gradinile suspendate ale Babilonului va deveni cea mai inalta constructie din lume, depasind Burj Khalifa din Dubai FOTO

Un nou turn isi va face aparitia in Dubai, depasind Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume la acest moment. Dezvoltatorii din Arabia Saudita au anuntat ca finalizarea acestui proiect va costa nu mai putin de 1 miliard de dolari.

in Gorj se inregistreaza cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de agenti de politie cu incadrare din sursa externa

Cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de politisti scoase la concurs se inregistreaza in judetul Gorj. Peste 64 de candidati se lupta pe loc de agent de politie in mediul rural.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )