Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai trista poveste! La 13 ani, se califica la Jocurile Olimpice de la Rio! Cum a umilit-o statul roman pe cea mai tanara campioana la natatie: Iti vine sa urli... Dar nu ai la cine

Antena3 Antena3,
Cea mai trista poveste! La 13 ani, se califica la Jocurile Olimpice de la Rio! Cum a umilit-o statul roman pe cea mai tanara campioana la natatie: Iti vine sa urli... Dar nu ai la cine

Astazi are 17 ani si este o frumoasa domnisoara, pregatita sa urce pe culmile gloriei, dar abandonata de statul roman. Ana Dascal reusea sa scrie istorie pentru Romania la doar 13 ani si 9 luni. O noua stea parea ca s-a nascut pentru sportul romanesc. continuă pe Antena3

Armie Hammer divorteaza dupa 13 ani de relatie

Inca un cuplu celebru s-a destramat in perioada carantinei. Armie Hammer si sotia sa, Elizabeth Chambers, si-au anuntat public decizia de a divorta dupa o poveste de dragoste ce a durat 13 ani! .

Cea mai mare achizitie in IT-ul american pe 2020: 21 miliarde dolari pentru un producator de chip-uri

Un mare producator american de chip-uri pentru industrie va cumpara o companie rivala, valoarea tranzactiei ridicandu-se la aproape 21 de miliarde de dolari, cea mai mare din business-ul american de IT pe anul 2020, conform Reuters.

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 13 - 26 iulie. Vor fi variatii mari de temperatura de la o zi la alta, iar in intervalul 16 - 20 iulie va ploua in cea mai.

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

Reteta de negresa. Cea mai delicioasa negresa, cu doar 7 ingrediente

Brownie, reteta autentica americana, sau negresa, dupa unii, este desertul perfect pentru orice eveniment. Cu cacao, poate gem sau chiar si nuca, prajitura poate fi preparata in diferite feluri. Reteta de negresa, cu doar 7 ingrediente Ingrediente 3 ora un pachet de unt o cana de faina o cana si jumatate de zahar un plic .

FOTO Casuta de poveste, creata de mesteri bucovineni, cea mai noua atractie din Vama Veche

Cea mai noua atractie din Vama Veche este o casuta de poveste construita de mesteri bucovineni. Ea se poate inchiria turistilor care vor sa-si scrie propria poveste.

Populatia Italiei s-a redus cu peste o jumatate de milion de locuitori in 5 ani Romanii, cea mai numeroasa minoritate in peninsula

Populatia Italiei s-a redus semnificativ in ultimii ani. Potrivit Institutului national de statistica Istat) din pensinsula, populta a scazut in cinci ani cu peste 500. 000 de locuitori. Raportul comunicat de.

Unde si cum putem pleca in vacantape perioada pandemiei. Asta este cea mai sigura varianta

Desi vestile cu privire la pandemia de coronavirus sunt din ce in ce mai ingrijoratoare, romanii au nevoie de vacante. Multi dintre ei nu stiu insa daca este momentul sa plece din tara. Pe de alta parte, specialistii spun ca acum este momentul ca turismul local sa castige teren.

Cea mai delicioasa prajitura cu ciocolata si nuca. Reteta este foarte simpla

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana vine weekendul va propunem o prajitura apetisanta. Este o prajitura cu ciocolata, blat ca de bezea si multa nuca. Multi dintre cei care au incercat aceasta reteta simpla spun ca este cea mai buna prajitura pe care au mancat-o vreodata. Ingredinte prajitura cu ciocolata si nuca Pentru .

Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane

Cartofi pane. Reteta este incredibil de simpla si rapida, iar gustul este minunat. Aceasta este de post si trebuie neaparat incercata. Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane Cartofii rosii sau cartofii albi sunt cei mai des folositi in bucataria romaneasca. E bine sa .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )