Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cluj Blues Fest 2019: cea mai tanara trupa de blues din Transilvania, Green Onions, va deschide editia a 5-a!

Adevărul Adevărul,
Cluj Blues Fest 2019: cea mai tanara trupa de blues din Transilvania, Green Onions, va deschide editia a 5-a!

A mai ramas o singura zi pana ne vom reintalni cu blues-ul de cea mai buna calitate la Cluj-Napoca. Editia cu numarul cinci a Cluj Blues Fest va avea loc vineri seara, 15 noiembrie, la Cinematograful Florin Piersic. Artistii care vor concerta la aceasta editie a festivalului Cluj Blues Fest vin din Serbia, Marea Britanie si Romania. continuă pe Adevărul

Cea mai noua versiune de Windows 10, lansata oficial: ce trebuie sa stii despre actualizare

Microsoft continua sa lanseze actualizari majore pentru Windows 10 de doua ori pe an si tocmai a inceput distributia noului update. Acesta este intitulat simplu November 2019. La fel ca Apple.

Cea mai apropiata ruda a urangutanului, o maimuta uriasa care a disparut acum 300.000 de ani, descoperita. Aceasta a trait in China

Fosila dintelui unei maimute uriase misterioase disparute acum circa 300. 000 de ani scoate la lumina secrete ale evolutiei unei specii care ar putea fi cea mai apropiata ruda a urangutanului de azi. Este pentru prima data cand a putut fi extras material genetic vechi de circa 2 milioane de ani dintr-o fosila dintr-o regiune subtropicala. Din asemenea regiuni provin si cele mai vechi fosile umane.

Cea mai terifianta activitate a Google: de ce colecteaza informatii despre sanatatea utilizatorilor

Google se confrunta cu un nou scandal de proportii, dupa ce un reportaj a scos la iveala colectarea datelor de sanatate a milioane de utilizatori. Un raport publicat in urma cu scurt timp de.

Cea mai ciudata Dacia Logan arata ca un dric. Care-i povestea ei?

Dacia Logan MCV a fost gandita ca o masina de transportat lucruri si oameni. Dar cum ar fi daca i-ai extinde capacitatea? Exista si-o asa varianta, dar nu-i chiar Dacia si nu-i chiar.

Cea mai ciudata reclama la un telefon implica un pian: ce vrea sa demonstreze

Cei de la OnePlus au fost dintotdeauna destul de creativi cand vine vorba de metode de marketing, dar nu te-ai fi asteptat la acest efort pentru promovarea recent lansatului OnePlus 7T Pro. in.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Fantezia lui cea mai mare era sa isi vada sotia facand amor cu cel mai bun prieten al lui. Barbatul le-a impartasit ideea, iar ceea ce a urmat i-a schimbat viata: Am fost foarte fericit pana acum, dar...

Un barbat se confrunta cu dilema vietii lui dupa ce i-a spus sotiei ca cea mai mare fantezie a lui e sa o vada cand face amor cu prietenul sau cel mai bun. Viata lui s-a schimbat acum radical. Mereu am.

Cea mai simpla reteta de cornulete fragede cu magiun

Ai pofta de un dulce de casa? Cea mai simpla reteta posibila este gata in mai putin de o ora si are gustul copilariei. Cornuletele cu magiun si nuci sunt extrem de delicioase si fragede si nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Ce zici, o incerci?.

Sectiile de vot din Diaspora s-au inchis! Care sunt rezultatele provizorii si unde s-a inregistrat cea mai mare prezenta

Votul din strainatate pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat! Ultimele sectii de votare de peste hotare unde romanii au putut sa-si exprime votul au fost cele de pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii si Canada. Unde s-a inregistrat cea mai mare prezenta si care sunt rezultatele provizorii? Votul din Diaspora s-a incheiat Diaspora .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )