Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai urata cladire din Alba Iulia: fostul sediul al Bancii Agricole, un mastodont printre monumente istorice in centrul orasului

Adevărul Adevărul,
Cea mai urata cladire din Alba Iulia: fostul sediul al Bancii Agricole, un mastodont printre monumente istorice in centrul orasului

Cea mai urata cladire din Alba Iulia, atat din punct de vedere estetic cat si al locului unde a fost construita, este cea construita in centrul orasului in Piata I. Bratianu, langa Palatul de Justitie. Mastodontul cu pereti de sticla a fost construit in urma cu aproape 20 de ani ca sediu pentru fost Banca Agricola. continuă pe Adevărul

Cea mai urata cladire din Alba Iulia: fostul sediul al Bancii Agricole, un mastodont printre cladiri istorice in centrul orasului

Cea mai urata cladire din Alba Iulia, atat din punct de vedere estetic cat si al locului unde a fost construita, este cea construita in centrul orasului in Piata I. Bratianu, langa Palatul de Justitie. Mastodontul cu pereti de sticla a fost construit in urma cu aproape 20 de ani ca sediu pentru fost Banca Agricola.

Sediul Finantelor Publice Buzau, cea mai urata cladire din centrul municipiului, in opinia celor mai multi buzoieni

Trei din cinci buzoieni considera ca cea mai urata cladire din centrul municipiului este sediul local al Directiei Finantelor Publice, sau corabia, asa cum mai este cunoscuta printre localnici. Fatada din mai multe culori, forma patratoasa si marimea exagerata sunt minusurile care ies in evidenta.

Cea mai mare trufa din lume, vanduta cu peste 61.000 de dolari

Cea mai mare trufa din lume a fost vanduta pentru 61. 250 de dolari la o licitatie care a avut loc la New York, informeaza Mediafax.

Copa Sudamericana, cucerita de cea mai titrata echipa din Argentina

Echipa argentiniana River Plate a cucerit Copa Sudamericana, echivalentul Ligii Europa in America de Sud. Argentinienii i-au invins, in finala, in cea de a doua mansa, de pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe columbienii de la Atletico Nacional.

FOTO. Cea mai scumpa fotografie din lume: Un peisaj din Arizona, realizat de Peter Lik

Fotograful australian de peisaje Peter Lik a stabilit un record mondial dupa ce un colectionar privat a platit 6,5 milioane de dolari pentru o poza a artistului, reprezentand o imagine a canionului Antelope din Arizona, in Statele Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

Detaliul ULUITOR despre TEZAURUL Romaniei. Cea mai PUTERNICA tara din Europa, implicata in disparitia aurului romanesc

Un secol de zvonuri peste o tacere de aur: soarta Tezaurului Romaniei este, probabil, unul dintre cel mai bine pastrate secrete ale istoriei secolului trecut. Acel gen de secret al unei istorii in care curge mult.

Clipul zilei: Cea mai dulce fetita din lume

Cum sa nu lacrimezi alaturi de ea?! :).

Spitalul din Cimpeni, intre supravietuire si faliment. Probleme mari pentru cea mai mare unitate medicala din Apuseni

Situatia spitalelor din Alba contrasteaza puternic in raport cu situatia social-economica a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Unitatile medicale din Alba Iulia, Blaj si Sebes au o situatie relativ buna, in timp ce institutiile din orasele mici cum ar fi Cimpeniul si Abrudul au probleme financiare si de personal.

Investitii de peste 3 milioane de lei pentru modernizarea unor sectii la Spitalul de Urgenta din Alba Iulia

Spitalul Judetean de Urgenta Alba a demarat lucrarile de reparatii capitale la Sectiile Chirurgie si la compartimentul Urologie. Pentru anul viitor este in plan si reabilitarea Sectiei de Gastroenterologie. CJ Alba si-a dat, marti, acordul pentru aceste investitii.

Cea mai scumpa fotografie din istorie tocmai s-a vandut cu 6.5 milioane dolari

Peter Lik, un cunoscut fotograf de peisaje australian, este fericitul detinator al acestui record. Antelope Canyon din Arizona este vedeta din aceasta fotografie alb-negru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )