Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cea mai urata masina sport fabricata vreodata costa o avere

Playtech Playtech,
Cea mai urata masina sport fabricata vreodata costa o avere

Cea mai urata masina sport care a fost facuta vreodata se vinde azi la un pret colosal. Intra in categoria masinilor istorice, dar sunt slabe sanse sa o vezi reinventata. N-ai mai. continuă pe Playtech

Bugatti a dezvaluit cea mai scumpa masina din lume

Bugatii a dezvaluit ca a vandut o masina pentru fabuloasa suma de 11 milioane de dolari, care bate recordul anterior al unui Rolls Royce Sweptail, vandut cu un milion mai putin. Masina este facita din.

VIDEO Cum ruleaza pe pista cea mai rapida masina din Romania. Are peste 1.000 de cai putere si a batut recordul national la liniute legale

Un concurs de liniute legale care a avut loc recent la Arad a scos in evidenta un model Volkswagen Lupo pe are proprietarul l-a modificat pana la o putere de peste 1. 000 de cai putere.

Igor Botan: Cea mai naturala coalitie in Parlament este cea formata din PDM si PSRM

Directorul executiv al Asociatiei pentru Democratie Participativa ADEPT, Igor Botan, considera ca cea mai naturala coalitie in urmatorul Parlament este cea formata de Partidul Socialistilor cu Partidul Democrat. Potrivit lui, acest lucru nu s-a facut inca public pentru ca socialistii sunt oameni experimentati si inteleg ca puterea reala ramane in mainile democratilor, transmite IPN.

SONDAJ: Coruptia, cea mai mare problema a tarii pentru 50% dintre romani

Peste 50% dintre romani considera coruptia ca fiind cea mai mare problema a tarii, iar 34% sunt de acord ca cetatenilor sa le fie interzis sa paraseasca tara pentru o perioada lunga de timp, se arata intr-un sondaj comandat de Consiliul European pentru Relatii Externe.

HOROCOP. Cea mai puternica trasatura a ta, in functie de zodie. Gemenii sunt de admirat, dar toata lumea ar trebui sa aiba un Capricorn aproape

Descopera care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca sa stii de ce te admira prietenii si cunoscutii tai. Invata sa pui aceasta calitate definitorie in valoare. Berbec Energia debordanta este cea pentru care .

Acordul prezentat de Theresa May - cea mai buna optiune, potrivit ministrului britanic al trezoreriei

Ministrul britanic al trezoreriei, Lizz Truss afirma ca acordul prezentat de premierul Theresa May cu privire la Brexit este cea mai buna optiune pentru iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana, in pofida.

ZIUA PACALELILOR. Traditii si obiceiuri din toata lumea de 1 aprilie. De cand dateaza cea mai veche farsa

Cea mai veche referire la Ziua Pacalelilor dateaza din 1539, obiceiul, inca apreciat si marcat anual, fiind un prilej ca oamenii sa le faca surprize mai placute sau mai putin placute.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Povestea unui tanar care a revenit la Romanii au talent si a starnit sentimente diverse: Vreau sahranesc cea mai profunda emotie din fiecare om VIDEO

Tanarul care vrea ca muzica lui sa hraneasca cea mai profunda emotie din interiorul fiecarui om si sa-l motiveze spre indeplinirea visurilor. A cantat compozitie proprie la pian la Romanii au talent.

Cea mai mare listare din ultimii cinci ani: Lyft a fost evaluata la 24,3 miliarde de dolari

Actiunile companiei de servicii de transport Lyft, principalul concurent al Uber, au fost stabilite, vineri, la 72 de dolari, pe fondul unei cereri puternice, compania fiind, astfel, evaluata la 24,3 miliade de dolari, la 32,5 milioane de actiuni. Astfel, Lyft devine cea mai mare companie listata din ultimii cinci ani, de la listarea retailerului chinez Alibaba in 2014.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )