Libnet.ro
UNICEF

11:00

SONDAJ: Coruptia, cea mai mare problema a tarii pentru 50% dintre romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJ: Coruptia, cea mai mare problema a tarii pentru 50% dintre romani

Peste 50% dintre romani considera coruptia ca fiind cea mai mare problema a tarii, iar 34% sunt de acord ca cetatenilor sa le fie interzis sa paraseasca tara pentru o perioada lunga de timp, se arata intr-un sondaj comandat de Consiliul European pentru Relatii Externe. continuă pe Ziarul Bursa

Halep, subiect de dezbatere in spatiul public: Care e cea mai mare problema a romancei in acest moment

Simona Halep va aborda sezonul de zgura, fara sa fi reusit sa gaseasca un inlocuitor pe masura pentru antrenorul Darren Cahill.

Cea mai mare listare din ultimii cinci ani: Lyft a fost evaluata la 24,3 miliarde de dolari

Actiunile companiei de servicii de transport Lyft, principalul concurent al Uber, au fost stabilite, vineri, la 72 de dolari, pe fondul unei cereri puternice, compania fiind, astfel, evaluata la 24,3 miliade de dolari, la 32,5 milioane de actiuni. Astfel, Lyft devine cea mai mare companie listata din ultimii cinci ani, de la listarea retailerului chinez Alibaba in 2014.

Cea mai mare maternitate din Iasi va avea statie de oxigen. Calitatea aerului este mai buna, iar consumul mai mic

Maternitatea Cuza Voda din Iasi va fi alimentata cu oxigen de la o statie recent cumparata, dupa ce mai bine de 18 ani a folosit un dispozitiv inchiriat.

Trump a vorbit 45 de minute despre procurorul Mueller: Cea mai mare farsa din istoria politicii. Atacuri noi la adresa presei

Presedintele american Donald Trump si-a continuat joi seara atacurile la adresa presei, a democratilor si a raportului procurorului special Robert Mueller pe care l-a numit cea mai mare farsa din istoria politicii si a sustinut ca il exonereaza total, complet, scrie The Guardian.

FITCH: Aramco a fost cel mai mare producator de petrol in 2018

Aramco din Arabia Saudita a fost anul trecut cea mai mare companie petroliera din lume, depasind Abu Dhabi National Oil Company ADNOC), Royal Dutch Shell, Total si BP, a anuntat astazi agentia de evaluare financiara Fitch, transmite Reuters.

HOROCOP. Cea mai puternica trasatura a ta, in functie de zodie. Gemenii sunt de admirat, dar toata lumea ar trebui sa aiba un Capricorn aproape

Descopera care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca sa stii de ce te admira prietenii si cunoscutii tai. Invata sa pui aceasta calitate definitorie in valoare. Berbec Energia debordanta este cea pentru care .

Igor Botan: Cea mai naturala coalitie in Parlament este cea formata din PDM si PSRM

Directorul executiv al Asociatiei pentru Democratie Participativa ADEPT, Igor Botan, considera ca cea mai naturala coalitie in urmatorul Parlament este cea formata de Partidul Socialistilor cu Partidul Democrat. Potrivit lui, acest lucru nu s-a facut inca public pentru ca socialistii sunt oameni experimentati si inteleg ca puterea reala ramane in mainile democratilor, transmite IPN.

Acordul prezentat de Theresa May - cea mai buna optiune, potrivit ministrului britanic al trezoreriei

Ministrul britanic al trezoreriei, Lizz Truss afirma ca acordul prezentat de premierul Theresa May cu privire la Brexit este cea mai buna optiune pentru iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana, in pofida.

MARIAN NEACSU: Pro Romania are cea mai buna lista de candidati eligibili

Coordonatorul campaniei electorale a Pro Romania pentru alegerile europarlamentare, Marian Neacsu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa organizata la Vaslui, ca partidul sau are cea mai buna lista de candidati pentru scrutinul din 26 mai.

IOAN MANG: Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat astazi, ca ar astepta de la presedintele Romaniei sa-si ceara scuze pentru afirmatiile de neincredere la adresa actualului Guvern de a conduce Consiliul Europei si o recunoastere a faptului ca Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie de pana acum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )