Libnet.ro
UNICEF

18:00

Acordul prezentat de Theresa May - cea mai buna optiune, potrivit ministrului britanic al trezoreriei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Acordul prezentat de Theresa May - cea mai buna optiune, potrivit ministrului britanic al trezoreriei

Ministrul britanic al trezoreriei, Lizz Truss afirma ca acordul prezentat de premierul Theresa May cu privire la Brexit este cea mai buna optiune pentru iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana, in pofida. continuă pe Wall-Street Ro

MARIAN NEACSU: Pro Romania are cea mai buna lista de candidati eligibili

Coordonatorul campaniei electorale a Pro Romania pentru alegerile europarlamentare, Marian Neacsu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa organizata la Vaslui, ca partidul sau are cea mai buna lista de candidati pentru scrutinul din 26 mai.

IOAN MANG: Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat astazi, ca ar astepta de la presedintele Romaniei sa-si ceara scuze pentru afirmatiile de neincredere la adresa actualului Guvern de a conduce Consiliul Europei si o recunoastere a faptului ca Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie de pana acum.

Sotia mea nu ma mai vrea inapoi dupa ce am inselat-o cu prietena ei cea mai buna... Am baut un pic si ea mi-a facut marea marturisire

Un barbat cere sfatul expertei in relatii de la The Sun: Am avut o aventura cu prietena cea mai buna a sotiei mele. A fost o expeenta grozava dar care mi-a distrus viata. Ele se cunosc din adolescenta,.

Radu Tudor, dupa decizia instantei in cazul disputei MApN - Iohannis: Cea mai buna veste e ca Statul Major al Apararii are din nou un comandant cu atributii depline

Jurnalistul Antena 3 si analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 decizia instantei, in disputa dintre MApN si presedintele Iohannis, privind decretul prelungirii mandatului generalului Nicolae Ciuca, la.

Theresa May are in vedere sa prezinte deputatilor pentru a patra oara acordul de retragere a Marii Britanii din UE

Prim-ministrul britanic Theresa May are in vedere sa prezinte deputatilor pentru a patra oara acordul de retragere din Uniunea Europeana, pentru a evita o iesire brutala, fara acord, la 12 aprilie, scrie AFP.

Theresa May are in vedere sa prezinte deputatilor pentru a patra oara acordul

Prim-ministrul britanic Theresa May are in vedere sa prezinte deputatilor pentru a patra oara acordul de retragere din Uniunea Europeana, pentru a evita o iesire brutala, fara acord, la 12 aprilie.

Canuta, om sucit: ziua in care Caragiale pare sa fi ajuns la Londra. Theresa May, umilita inca o data in Parlament

Britanicii exaspereaza intreaga Uniune Europeana: Theresa May alaturi de parlamentarii conservatori spun ca sunt gata de Brexit, ca vor sa plece din spatul comunitar, dar nu reusesc sa treaca de Parlament nici macar partial acordul negociat de sefa guvernului de la Londra in vederea Brexit. Pentru a treia oara, deputatii britanici par ca [] .

The Sunday Times: Guvernul Theresa May risca sa se prabuseasca ca urmare a impasului privind Brexit

Guvernul Marii Britanii, condus de Theresa May, risca sa se prabuseasca ca urmare a impasului privind Brexit, in conditiile in care cel putin 6 membri pro-europeni ai Cabinetului de la Londra ameninta cu demisia daca May alege optiunea unui Brexit fara acord, potrivit publicatiei The Sunday Times, citata de Mediafax.

Brexit: Premierul Theresa May ar putea cere parlamentului britanic al patrulea vot asupra acordului (presa)

Premierul britanic Theresa May ar putea cere parlamentului de la Londra sa voteze a patra oara asupra acordului de retragere din Uniunea Europeana, potrivit unor informatii preluate de AFP de la BBC, scrie Agerpres. Parlamentarii urmeaza sa dezbata luni diferite scenarii pentru Brexit, dupa ce miercurea trecuta niciuna din cele opt variante supuse la vot nu a intrunit majoritatea.

Theresa May ar putea cere parlamentului britanic al patrulea vot pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May ar putea cere parlamentului de la Londra sa voteze a patra oara asupra acordului de retragere din Uniunea Europeana, potrivit unor informatii preluate de AFP de la BBC. Parlamentarii ur.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )