Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cea mai vanata casa din Romania! Proprietarul a dormit, 40 de ani, in baie, Ceausescu a vrut sa-i coasa gura

Antena3 Antena3,
Cea mai vanata casa din Romania! Proprietarul a dormit, 40 de ani, in baie, Ceausescu a vrut sa-i coasa gura

Constructia Casei Miclescu, de pe Soseaua Kiseleff 35-37, a inceput in 1900, dupa planurile marelui arhitect Ioan Mincu. Pictorul G. Mirea n-a mai avut bani s-o termine, asa ca ea a fost cumparata, la 1902, de. continuă pe Antena3

SECRETELE celei mai VANATE case din Romania: Proprietarul a dormit 40 de ani in baie, iar Ceausescu a vrut sa-i coasa gura... Cum arata acum imobilul si cine a reusit sa-l cumpere!

Intr-o zona in care o gura de aer costa intre 50 si 75 de euro, in spatele unui gard paraginit, in mijlocul unei curti de peste 3. 000 de metri patrati, un palat impunator se lupta cu uitarea. Este Casa.

Modelul Dacia tinut la secret de producatori: Cum arata cea mai cautata masina din Romania (FOTO)

Putini stiu ca pe langa modele clasice Dacia pe care le stim atat de bine de pe strazi, inginerii si designerii producatorului auto au mai realizat cateva modele care nu au ajuns niciodata sa fie.

Suma fabuloasa oferita pentru cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO din 1963 a devenit cea mai scumpa masina vanduta din lume, dupa ce a fost cumparata in cadrul unei licitatii pentru fabuloasa suma de 80 de milioane de dolari. Modelul 250 GTO se numara oricum printre cele mai scumpe si dorite masini din toate timpurile. Pana acum, au fost produse doar [].

UIMITOR! Sanda Marin, cea mai cunoscuta bucatareasa din vremea comunismului, ar fi fost... BARBAT

Ipoteze halucinante ies la lumina despre Sanda Marin, cea mai cunoscuta bucatareasa de pe plaiurile noastre. Cine a fost de fapt cea care a dus la legende de neinchipuit? Cartea sa de bucate aparuta in 1936.

Seat bifeaza inca un record: 238.500 de masini vandute in primele 5 luni, cea mai buna perioada din istoria companiei

Seat a incheiat primele cinci luni din acest an cu cele mai bune vanzari din istoria companiei. Spaniolii au livrat in total 238. 500 de masini si au stabilit un nou record istoric. Ultimul record pentru vanzarile Seat fusese stabilit acum 18 ani.

Wim Fissette, antrenorul lui Kerber: Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre duelul din sferturile Roland Garros dintre liderul mondial si Angelique Kerber, jucatoare pe care o pregateste in prezent. Belgianul considera ca Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura in acest moment si o vede mare favorita la castigarea Grand Slam-ului de la Paris. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada, a declarat Fissette.

Cea mai dura dieta din lume. Un oras intreg a invins obezitatea

Un orasel danez pare sa fi gasit solutia pentru a combate fenomenul obezitatii la copii. Omul-cheie din spatele reusitei este un medic pediatru pe nume Jens Christian Holm. Metoda daneza de slabit, care pres.

Anuntul SOCANT facut de Volkswagen: Cea mai mare fabrica din Germania, iNCHISA

Din cauza noilor standarde de testare a emisiilor, compania Volkswagen a avertizat ca fabrica principala din Wolfsburg, Germania, se va confrunta cu inchideri temporare in cursul acestui an. Directorul executiv.

Dragos Anastasiu: Forta de munca este cea mai mare problema in Romania

Criza de pe piata muncii, lipsa previzibilitatii si birocratia sunt principalele probleme cu care se confrunta Romania in acest moment, a declarat Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert Romano-Germane AHK Romania).

Mihaela Radulescu a vorbit deschis despre cea mai tensionata perioada din viata sa: Am pierdut controlul...

Mihaela Radulescu a vorbit despre perioada in care s-a luptat si cu kilogramele in plus, marturisind ca a dus o lupta crancena pentru a reveni la formele initiale dupa ce s-a ingrasat enorm in timpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )