Libnet.ro
UNICEF

19:46

Dragos Anastasiu: Forta de munca este cea mai mare problema in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dragos Anastasiu: Forta de munca este cea mai mare problema in Romania

Criza de pe piata muncii, lipsa previzibilitatii si birocratia sunt principalele probleme cu care se confrunta Romania in acest moment, a declarat Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert Romano-Germane AHK Romania). continuă pe Wall-Street Ro

Parintele Necula: Asta este cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul

Parintele sibian Constantin Necula a vorbit intr-un interviu despre femeie, la modul general, dar si despre cum o percepe el prin prisma experientelor personale. Cum vedeati femeia la 20, la 30 de ani si cum o.

Wim Fissette, antrenorul lui Kerber: Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre duelul din sferturile Roland Garros dintre liderul mondial si Angelique Kerber, jucatoare pe care o pregateste in prezent. Belgianul considera ca Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura in acest moment si o vede mare favorita la castigarea Grand Slam-ului de la Paris. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada, a declarat Fissette.

Aceasta este cea mai buna caracteristica a zodiei tale

Zodia ta te face persoana care esti. De aceea, trebuie sa stii care este punctul tau forte in horoscop. Aceasta este cea mai buna caracteristica a zodiei tale. BERBEC - Ambitia. Esti mereu motivata si obtii ceea ce.

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR a crescut. Este CEL MAI MARE nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,87%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit BNR. ro. Totodata,.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a consumului din UE in luna aprilie

Comertul cu amanuntul cel mai important indicator al consumului populatiei a inregistrat o crestere cu 1,7% in luna aprilie in zona euro si in Uniunea Europeana, Romania plasandu-se pe primul loc, cu o crestere de 7,4% in perioada aprilie 2017 aprilie 2018, arata datele Eurostat.

in septembrie va avea loc cea mai mare actiune de voluntariat din lume: Ziua de curatenie globala

Pe 15 septembrie 2018, milioane de voluntari din intreaga lume vor spune Let`s Do It! in lupta impotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu deseurile. Evenimentul va reuni 150 de tari din intreaga lume.

Diaspora, o resursa esentiala. Antreprenori: Criza fortei de munca este mult mai grava decat cea economica

Migratia romanilor, criza de pe piata muncii si lipsa infrastructurii sunt principalele probleme cu care se confrunta Romania, sustin liderii proiectului RePatriot, initiat de fundatia Romanian Business Leaders. In acest context, acestia fac un apel.

Cum a disparut din Romania cea mai mare pasare. Detaliul anatomic care i-a fost fatal

Masculul de dropie poate ajunge la 18-20 de kilograme, devansand pasari de prada impunatoare prin dimensiuni, cum sunt vulturul plesuv negru sau condorul andin. Dimensiunile care l-au ferit de pradatorii obisnuiti a atras insa atentia vanatorului suprem omul care a vanat dropiile pana la exterminare.

Buzarnescu, prea mica pentru o miza atat de mare: Mihaela a fost timorata si incordata si a parasit French Open in optimi

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) a fost de nerecunoscut in cea mai mare parte a duelului cu Madison Keys 13 WTA), iar americanca a profitat din plin de greselile adversarei.

LIVETEXT Buzarnescu, timorata si spulberata: Mihaela, de nerecunoscut in primul set cu Keys. Se joaca setul doi

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) joaca de la ora 12. 00 pentru un loc in sferturile de la French Open, ceea ce ar fi cea mai mare performanta pentru ea pana acum.

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )