Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Playtech Playtech,
Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea . continuă pe Playtech

Branza elvetiana Gruyere a fost declarata cea mai buna branza din lume

Branza gruyere din Elvetia a fost aleasa cea mai buna branza din lume intr-o competitie globala care are loc o data la doi ani in statul Wisconsin. La competitie s-au inscris participanti din 26 de tari, iar Michael Spycher din Berna, Elvetia a reusit sa castige premiul cel mare, invingandu-i pe ceilalti 3. 667 de participanti, potrivit The Independent.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Ismail, cel mai longeviv primar din Romania. Cum arata comuna dupa 38 de ani in functie

De aproape 38 de ani, in Romania, exista un primar ales pe viata, mai exact in judetul Dambovita, la vreo 7 kilometri de Targoviste, in comuna Doicesti. Prima data cand s-a urcat pe scaunul de primar al comunei a fost inainte de decembrie 1989, mai exact in 1982, pe vremea cand Nicolae Ceausescu erapreaiubitul conducator, .

Cea mai mare universitate din Romania suspenda cursurile din cauza coronavirusului

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, a decis suspendarea tuturor activitatilor didactice fata in fata in perioada 11-22 martie.

O firma romaneasca apare in topul companiilor cu cea mai rapida crestere din Europa

Publicatia Financial Times a alcatuit topul celor 1. 000 de companii din Europa care au inregistrat i.

Pretul petrolului creste cu 5%, dupa cea mai mare prabusire din 1991

Preturile petrolului au crescut marti cu 5%, dupa ce luni au inregistrat cea mai mare cadere dintr-o zi, din ultimii aproape 30 de ani, dupa ce investitorii au primit semnale privind o posibila stimulare economica, desi exista in continuare ingrijorari cu privire la cererea mondiala, afectata de epidemia de coronavirus, scrie Reuters.

Branza Gruyere din Elvetia, aleasa cea mai buna branza din lume

Branza elvetiana gruyere a fost declarata cea mai buna branza din lume, in urma unei competitii globale, desfasurata o data la doi ani in statul Wisconsin din SUA. La acest concurs s-au inscris participanti din 26 de tari.

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Cel mai longeviv primar din Romania a anuntat ca nu mai candideaza. Cate mandate a adunat la primaria pe care o conduce din timpul comunismului

Cel mai longeviv primar din Romania renunta la candidatura pentru inca un mandat in fruntea urbei, la alegerile locale din 2020.

Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca inainte

Postul de televiziune care se afla in top, ca fiind cel mai vizionat de catre romani, face acum o schimbare majora. Acestia au decis sa mai aduca o modificare, fata de cele facute pana acum. Conform informatiilor de pe paginademedia. ro. Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV Marele post de stiri, Pro Tv, face .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )