Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai in varsta banateanca are 107 ani. S-a nascut cu noua ani inaintea Regelui Mihai I, cand Resita nu avea rang de oras

Adevărul Adevărul,
Cea mai in varsta banateanca are 107 ani. S-a nascut cu noua ani inaintea Regelui Mihai I, cand Resita nu avea rang de oras

Cea mai in varsta resiteanca, Barbara Masai a implinit 107 ani. in ziua sarbatoririi, Erwin Josef Tigla, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Caras-Severin a vizitat-o si i-a urat La multi ani!. continuă pe Adevărul

Cea mai varstnica proaspata mamica din China are 67 de ani

O femeie in varsta de 67 de ani din estul Chinei a nascut o fetita, dand asigurari ca este cea mai v.

EUROSTAT: Bruxelles-ul este cea mai tanara capitala din Uniunea Europeana

In Uniunea Europeana, rata de dependenta de varsta tanara se situa la 35% in 2017 in medie, exista o persoana tanara, de 19 ani sau mai putin, la trei persoane de varsta activa), iar aproximativ doua treimi din cele 19 orase cu cea mai scazuta rata sub 25%) erau in Romania si Germania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat) .

La 67 de ani, o bunica a devenit cea mai batrana mama din China Femeia spune ca sarcina a fost naturala

O bunica in varsta de 67 de ani a nascut o fetita in estul Chinei, afirmand ca este cea mai batrana femeie din China care a adus pe lume un copil in urma unei sarcini naturale, scrie AFP.

BUZAU: Cea mai mare captura de arme de vanatoare si munitie din ultimii 20 de ani

Politistii din Buzau au realizat cea mai mare captura de arme de vanatoare si munitie din ultimii 20 de ani si au destructurat o retea de braconieri care vanau pe fonduri de vanatoare ale AJVPS, cu sprijinul unor paznici. Opt persoane sunt cercetate pentru braconaj si pentru introducerea in tara in mod ilegal a unor arme si munitii. Este vizat si paznicul unui fond de vanatoare.

Ce a ajuns sa faca Dana Marijuana pentru a-si creste fetele. Era cea mai fidela fata candva, azi e total schimbata FOTO

Dana Marijuana a atins succesul in anii 90 cu hit-ul Cea mai fidela fata. Acum, la 39 de ani, scanteile nu se mai aprind ca altadata in viata ei. Cum culisele vietii unui artist sunt pline cu de toate, asa este si in cazul Danei. Muzica a ramas o pasiune, dar pentru ca nu poate .

VIDEO Imaginea saraciei la periferiile oraselor. Regiunea Sud-Est din Romania, a doua cea mai saraca din UE

Regiunea SudEst din Romania este a doua cea mai saraca din UE, potrivit Indicelui Regional al Competitivitatii IERC), un instrument care masoara din trei in trei ani factorii majori ai competitivitatii. Cartierele periferice din orasele regiunii ofera fotografia cea mai graitoare in privinta saraciei.

Povestea fotografiei Fetita arsa de napalm, votata cea mai emblematica imagine a unui eveniment care a tulburat intreaga lume

Imaginea unei fetite de 9 ani fugind dezbracata cu pielea arzand si tipand in agonie dupa un atac cu napalm, in timpul razboiului din Vietnam, a fost votata recent cea mai emblematica fotografie a unu eveniment care a tulburat intreaga lume, relateaza The Sun.

Un asteroid ar putea deveni cea mai mica planeta pitica din sistemul solar

Asteroidul Hygiea ar putea fi clasificat ca o planeta pitica, preluand astfel titlul detinut in acest moment de Ceres, cea mai mica planeta pitica din sistemul solar.

Betano a castigat premiul pentru cea mai buna platforma de mobil la echivalentul Premiilor Oscar in lumea jocurilor de noroc!

24 octombrie 2019 a devenit o zi marcanta in istoria Betano! Produsul nostru a castigat premiul pentru cea mai buna platforma de mobil pentru jocuri de noroc, inalta distinctie internationala fiindu-i acordata la EGR Operator Awards 2019, echivalentul Premiilor Oscar in lumea jocurilor de noroc online.

Rusia efectueaza cea mai ampla operatiune cu submarine in Atlanticul de Nord dupa Razboiul Rece

Rusia a lansat in Atlanticul de Nord cea mai mare amplasare de submarine de la sfarsitul Razboiului Rece, o operatiune atent supravegheata de NATO, a anuntat marti statul major norvegian, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )