Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai in varsta persoana din Europa, o calugarita de 117 ani, s-a vindecat de COVID

Hotnews Hotnews,
 Cea mai in varsta persoana din Europa, o calugarita de 117 ani, s-a vindecat de COVID

Cea mai varstnica persoana din Europa, calugarita franceza Lucile Randon, care a luat numele de Sora Andre, s-a vindecat de COVID-19 si va sarbatori saptamana aceasta implinirea a 117 ani, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

De ce este Bucuresti cea mai periculoasa capitala din Europa. Jurnalistii englezi au fost uluiti

Jurnalistii englezi au ajuns la concluzia ca Bucurestiul este cea mai periculoasa capitala din Europa. Totusi, aceasta concluzie nu are neaparat legatura cu rata infractionalitatii, ci cu alt aspect delicat din Capitala. Jurnalistii BBC au declarat Bucuresti ca fiind cea mai periculoasa capitala europeana Ei spun ca bucurestenii sunt in pericol zi de zi, iar .

Cea mai varstnica persoana din Europa, o calugarita franceza de 117 ani, s-a vindecat de COVID-19

Sora Andre, o calugarita din Franta, s-a vindecat de COVID-19 chiar inainte sa implineasca 117 ani. Femeia si-a pierdut vederea din cauza batranetii, insa ingrijitorii ei spun ca isi pastreaza bucuria de a trai chiar si la aceasta varsta.

O calugarita de 117 ani s-a vindecat de COVID-19 in Franta

Considerata cea mai varstnica persoana din Europa, sora Andre,o calugarita din Franta s-a vindecat de COVID-19 si va sarbatori, joi, implinirea varstei de 117 ani. Ea a declarat presei locale ca nu s-a speriat de virus pentru ca nu ii este teama sa moara.

Cea mai stramta casa din Londra, cu o latime de doar 1,7 metri, a fost scoasa la vanzare

Prinsa intre un salon de coafura si un cabinet de medicina, trecatorii ar putea chiar sa rateze cladirea: cea mai stramta casa din Londra - cu o latime de doar 1,7 metri - a fost scoasa la vanzare, pentru peste un milion de euro, scrie AFP.

Cea mai mare bufnita din lume este in pericol

Rada Surmach, cercetator la Centrul Stiintific Federal al Biodiversitatii Terestre din Asia de Est d.

E scandalos! Capitala Romanie a ajuns cea mai periculoasa din Europa. Motivul este neasteptat

Viata cetatenilor de rand este in pericol in fiecare zi in cel mai mare oras din Romania.

Cea mai buna prajitura Arlechin. Reteta extrem de rapida, totul e atat de simplu

Cum se prepara cea mai buna prajitura Arlechin si care sunt ingredientele necesare. Este vorba despre o reteta extrem de simpla, pe care toata lumea o va adora. Esti pregatita sa o incerci? Cea mai buna prajitura Arlechin De cate ori vrei sa ai ceva bun in casa, nu trebuie sa dai iama la magazin .

Cea mai sanatoasa pizza pe care o poti manca. Expertii au decis: N-a facut rau, niciodata, nimanui!

Sa fim seriosi, cui nu ii place pizza? Cu peperonni, cu branza, cu salam, porumb sau chiar si ananas, pentru cei mai nonconformisti, acest preparat specific italienilor a devenit, in scurt timp, si preferatul romanilor de pretutindeni. Iar pentru ca astazi, 9 februarie, este Ziua Internationala a Pizzei, nutritionistul Mihaela Bilic ne spune cum putem .

Zoom a venit cu cea mai inutila functie pentru videoconferintele tale

Aplicatia Zoom a cunoscut o crestere la care nu se astepta in perioada pandemiei. Si acum cauta sa pluseze. Zoom a devenit, poate, cea mai cunoscuta aplicatie pentru conferinte virtuale -.

EXCLUSIV Toni Grecu a fost externat. Primele declaratii despre lupta lui crunta cu covid-19: Cea mai mare drama

Toni Grecu, 61 de ani, unul dintre cei trei fondatori ai grupului de umor Divertis, a reusit sa invinga dupa mai bine de trei saptamani de spitalizare noua amenintare planetara, virusul COVID-19. Toni s-a reintors acasa luni, 8 februarie, dupa ce a trecut prin nu mai putin de trei spitale bucurestene, Grecu incepand odiseea tratamentului .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )