Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cea mai veche centrala nucleara din lume, inchisa pentru lucrari de reparatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai veche centrala nucleara din lume, inchisa pentru lucrari de reparatie

Al doilea reactor al centralei nucleare de la Beznau, in Elvetia, a trebuit sa fie inchis in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat compania care administreaza aceasta centrala nucleara, cea mai veche din lume, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai veche centrala nucleara din lume, inchisa pentru lucrari de reparatie Berna

Al doilea reactor al centralei nucleare de la Beznau, in Elvetia, a trebuit sa fie inchis in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat compania care administreaza aceasta centrala nucleara, cea mai veche din lume, potrivit AFP.

Draexlmaier a dat afara aproape 900 de oameni si a inchis cea mai veche fabrica din Romania

Draexlmaier, una dintre cele mai mari companii din industria de componente auto, a inchis in aceasta vara cea mai veche fabrica din Romania din cauza scaderii comenzilor, si a disponibilizat aproape 900 de oameni. in tara noastra, compania are 15. 000 de angajati la Pitesti, Satu Mare, Timisoara, Hunedoara si Brasov, cei mai multi la nivel global din cadrul Draexlmaier.

Business report: Draexlmaier a dat afara aproape 900 de oameni si a inchis cea mai veche fabrica din Romania; De la pompa la priza - agenda unei revolutii: Suprematia motoarelor electrice depinde de reglementari si de progresele tehnice; Totul despre vou

Romanii au ajuns sa faca mai multa bere decat italienii, suntem aproape de cehi. In prima zi de vineri din. Studiu: Peste o treime din turistii de pe litoralul romanesc sunt bucuresteni. Mai mult de 36% din turistii care au.

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume.

Romanul cu CEA MAI MARE PENSIE SPECIALA din Romania: Un magistrat militar care are 7.500 euro/luna (FOTO)

Gheorghe Balasoiu primeste lunar cea mai mare pensie din tara, in valoare de 34. 700 de lei, suma care se pare ca nu a putut sa-l ajute sa treaca prea usor peste cea mai mare drama a vietii sale,.

Incendiu puternic la cea mai mare piata de peste din lume. Flacarile, in zona frecventata de turisti - VIDEO

Zeci de pompieri incearca sa stinga un incendiu puternic ce a izbucnit joi in piata de peste Tsukiji din Tokyo, cea mai mare de acest fel din lume si un cunoscut punct de atractie pentru.

Cea mai glorioasa victorie romaneasca din istorie. Cum au reusit soldatii-tarani, instruiti de francezi, sa-i bata pe nemti

In Primul Razboi Mondial, in lunile iulie-august, armata romana a scris una dintre cele mai glorioase pagini ale istoriei sale. in special batalia de la Marasesti a fost considerata cea mai importata victorie romaneasca a marelui razboi, cu acte de eroism unice.

Cea mai mare intalnire a sasilor din Transilvania are loc la Sibiu: Presedintele Klaus Iohannis participa la eveniment (VIDEO)

La Sibiu a inceput vineri cea mai mare intalnire de dupa 1990 a sasilor din Transilvania, eveniment la care va participa sambata si presedintele Klaus Iohannis, informeaza.

Cea mai longeviva familie din lume si-a dezvaluit secretele: ce consuma de doua ori pe zi si cum arata mesele lor

Cea mai longeviva familie din lume, varsta totala a membrilor fiind de 1. 075 de ani, a dezvaluit care sunt secretele din spatele rezistentei in fata trecerii timpului.

Cum arata cea mai tanara femeie pilot a unui Boeing 777

A deveni pilot este departe de a fi usor, dar sa depasesti stereotipurile de gen si sa devii o femeie pilot este si mai greu. Acest lucru nu a oprit-o pe indianca Anny Divya din drumul ei spre succes. Divya, in varsta de treizeci de ani, este acum cel mai tanar comandant de sex feminin al unei aeronave Boeing 777 din lume.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )