Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cea mai longeviva familie din lume si-a dezvaluit secretele: ce consuma de doua ori pe zi si cum arata mesele lor

Adevărul Adevărul,
Cea mai longeviva familie din lume si-a dezvaluit secretele: ce consuma de doua ori pe zi si cum arata mesele lor

Cea mai longeviva familie din lume, varsta totala a membrilor fiind de 1. 075 de ani, a dezvaluit care sunt secretele din spatele rezistentei in fata trecerii timpului. continuă pe Adevărul

Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un cumplit accident

Considerata una dintre cele mai sexy motocicliste din lume, Olga Pronina si-a pierdut viata intr-un accident cumplit. Femeia de 40 de ani a murit, dupa ce motorul pe care se afla s-a izbit intr-un.

Cel mai fericit om din lume isi dezvaluie secretele. Ce trebuie sa facem pentru o viata implinita

Matthieu Ricard 69 de ani), celebrul calugar tibetan considerat de cercetatori cel mai fericit om din lume, a dezvaluit cateva dintre secretele sale pentru o viata frumoasa, linistita si i.

E OFICIAL: Neymar devine CEL MAI SCUMP fotbalist din lume! PSG il ia pentrui cinci sezoane

Paris Saint-Germain a inregistrat la liga franceza transferul atacantului brazilian de la FC Barcelona, Neymar, care devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Potrivit L'Equipe,.

UPDATE PSG a inregistrat transferul lui Neymar, care devine cel mai scump fotbalist din lume. Brazilianul a semnat pe cinci sezoane

UPDATEParis Saint-Germain a anuntat, joi seara, transferul atacantului brazilian Neymar, care a venit de la FC Barcelona si a semnat pentru cinci sezoane. Neymar devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Sunt extrem de fericit ca am venit la PSG. Voi face totul pentru a-mi ajuta echipa, pentru a deschide noi orizonturi si pentru a aduce bucurie milioanelor de suporteri din intreaga lume, a declarat Neymar.

PSG a inregistrat transferul lui Neymar, care devine cel mai scump fotbalist din lume; El va semna pe cinci sezoane

Paris Saint-Germain a inregistrat la liga franceza transferul atacantului brazilian de la FC Barcelona, Neymar, care devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Potrivit L'Equipe, Neymar va semna joi seara un contract pe cinci sezoane cu Paris Saint-Germain.

Top 10 transferuri in fotbal: Neymar a devenit cel mai scump jucator din lume

Neymar, transferat de la Barcelona la PSG, a devenit cel mai mare transfer din istoria fotbalului. Un pret neverosimil platit de francezi, dublu fata de fostul lider al clasamentului, Gareth Bale, care acum pare un mic copil .

Preturile apartamentelor au inregistrat cea mai mare crestere din ultimii ani

Preturile apartamentelor vechi din Capitala continua sa creasca. Apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 5,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere a pretului din.

Fenomenul care a bagat spaima in turisti. Apa celei mai cunoscute cascade din lume s-a facut neagra si a inceput sa miroasa urat - VIDEO

Oamenii care au vizitat sambata cascada Niagara au parte de o surpriza neplacuta. Apa din apropierea bazei cascadei a capatat zilele trecute o nuanta alarmanta de negru si ai a devenit urat.

Patru decenii de la cea mai mare greva din comunism. Cum l-au speriat minerii pe Nicolae Ceausescu

S-au implinit 40 de ani de greva minerilor din 1977, una dintre marile actiuni de protest ale muncitorilor romani in secolul XX, eveniment cu atat mai insemnat cu cat a avut loc sub.

Curiozitati despre vreme. Cand si unde a fost inregistrata cea mai ridicata temperatura din istoria Romaniei

Va prezentam cateva curiozitatii legate de vreme. Aflati unde au fost inregistrate cele mai ridicate temperaturi din tara si din lume, dar si cele mai scazute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2688 seconds )