Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEC Bank introduce Apple Pay la inceputul anului viitor: cum va folosi cele 200 de milioane de euro primite de la stat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CEC Bank introduce Apple Pay la inceputul anului viitor: cum va folosi cele 200 de milioane de euro primite de la stat

CEC Bank le va oferi clientilor posibilitatea de a plati prin intermediul portofelului digital Apple Pay la inceputul anului viitor, conform precizarilor facute de catre Bogdan Neacsu, CEO-ul bancii, pentru Wall-Street. ro. continuă pe Wall-Street Ro

LA 155 DE ANI CEC Bank, prin arcul timpului

Cu radacini adanc infipte in timp - pana in anul 1864, cand domnitorul Alexandru Ioan Cuza a infiintat Casa de Depuneri si Consemnatiuni CDC) - CEC Bank a strabatut vremea invingand vremurile, a inmugurit, a inflorit si s-a maturizat, trecand cu capul sus prin furtuni si rafale si a ajuns sa implineasca 155 de ani, ramanand, asemeni unui stejar falnic, singura banca comerciala de stat, dupa o serie de transformari suferite de-a lungul ultimului secol si jumatate.

CEC Bank, inchis trei zile in perioada Sarbatorilor. Programul complet

CEC Bank a anuntat programul de lucru al tuturor unitatilor sale teritoriale in perioada Sarbatorilor de iarna, respectiv intre 24 decembrie si 23 ianuarie.

Propunerea Gabrielei Firea de taiere a 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, aprobata miercuri

Consiliul General a aprobat miercuri propunerea primarului Gabriela Firea de taiere a circa 50 de milioane de lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Presedintele Klaus Iohannis il va rechema la post pe ambasadorul George Maior la inceputul anului viitor

Mandatul lui George Maior in functia de ambasador al Romaniei la Washington se va incheia la inceputul anului viitor. Decizia ar fi fost anuntata chiar de presedintele Klaus Iohannis intr-o intalnire.

Peste 260.832 de persoane, incadrate pe piata muncii, de la inceputul anului

Ca urmare a implementarii Programului National de Ocupare a Fortei de Munca, prin intermediul ANOFM, in primele unsprezece luni ale anului 2019 au fost incadrate in munca 260. 832 persoane.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )