Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ceetrus Romania, 10 mil. euro in faza a doua a Aushopping Satu Mare. Ce va cuprinde proiectul?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ceetrus Romania, 10 mil. euro in faza a doua a Aushopping Satu Mare. Ce va cuprinde proiectul?

Ceetrus Romania continua dezvoltarea in Satu Mare, unde in urma cu un an a achizitionat un teren de 7 hectare, pe care demareaza faza a doua a proiectului comercial. Acesta reprezinta o extindere a centrului comercial existent, oferind un spatiu de tip. continuă pe Wall-Street Ro

10 milioane de euro investitie in Aushopping Satu Mare: devine strip mall si primeste si un cartier rezidential

Ceetrus Romania investeste 10 milioane de euro in extinderea centrului comercial din Satu Mare cu 9. 000 de metri patrati. Reamenajarea si extinderea sub forma unui strip mall si construirea unui cinema vor fi gata spre finalul anului urmator. Odata cu incheierea acestor lucrari, investitorul va incepe constructia unui cartier rezidential, pe o suprafata de 50. 000 mp, in vecinatatea spatiului comercial.

Investitie de 10 milioane euro in hotelul Radisson Blue Brasov

Proiectul este realizat de compania romaneasca Rara Hotels Compania romaneasca Rara Hotels investeste 10 milioane de euro in realizarea proiectului hotelului de cinci stele Radisson Blue din Brasov, arata un comunicat al companiei.

Viorica Dancila comenteaza propunerile Comisiei Europene n privinta fondurile de coeziune: Actiunile de control ar trebui sa se bazeze pe conformitate, nu pe detalii financiare/ Nu sustinem transferul a 10 miliarde de euro catre facilitatea 'Conectarea E

Consideram ca Romania trebuie sa fie tratata in mod egal cu toate statele membre ale Uniunii Europene, a declarat marti premierul Viorica Dancila cu ocazia unei conferinte privind politica de coeziune. Cu aceasta ocazie, premierul a comentat, citind de pe foaie, mai multe propuneri de obiective stragice ale Comisiei Europene. Printre altele, a spus ca in ceea ce priveste actiunile de control ale Comisiei, acestea ar trebui sa se bazeze pe conformitate, si nu pe detalii financiare. Auditul ar trebui sa se bazeze mai mult pe incredere, sa fie preventiv, previzibil si fara opinii contradictorii, a mai afirmat premierul. Viorica Dancila a mai spus ca Romania nu sustine propunerea privind transferul a 10 miliarde din fondul de coeziune catre facilitatea Conectarea Europei.

Cordia Romania, 40 de milioane de euro in ansamblul rezidential Parcului20. Cand va fi gata si cat costa apartamentele?

Cordia Romania, divizia de dezvoltari rezidentiale a grupului Futureal, are un program de investitii in valoare de 50 de milioane de euro pentru urmatorul an de activitate in Romania, parte din planul de afaceri pe termen lung pentru piata locala. Din.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )