Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cei care vin in Romania din aceste tari vor intra in carantina. Lista completa a tarilor cu risc epidemiologic ridicat

Playtech Playtech,
Cei care vin in Romania din aceste tari vor intra in carantina. Lista completa a tarilor cu risc epidemiologic ridicat

Sarbatorile de iarna se apropie, iar cei care se gandesc sa revina in tara dupa lungi luni de munca sau pur si simplu sa dea o fuga inainte ca posibil restrictiile sa se inaspreasca din nou trebuie sa stie asta. Romanii din ce tari sunt nevoiti sa intre in carantina la revenirea pe meleaguri? Lista . continuă pe Playtech

Amenzi drastice pentru persoanele care vin in Spania din zone de risc fara un test PCR negativ, din 23 noiembrie. incalcarile regulii ar putea fi pedepsite cu pana la 6.000 de euro

Calatorii care vin in Spania din Germania sau dintr-o alta zona considerata ca fiind una de risc de catre autoritatile spaniole fara un test PCR cu rezultat negativ la infectia cu SARS-CoV-2 risca,.

Cine vine din aceste tari sta in carantina 14 zile! CNSU a actualizat lista cu tarile din zona galbena

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat joi lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat de infectare cu COVID-19, pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din teritoriile respective. Masura intra in vigoare vineri.

Anuntul zilei pentru toti cei care au centrale de apartament si nu numai. Oficial: e gratis chiar de acum

ANRE vine cu un nou regulament referitor la lucrarile de racordare la retea a clientilor. Asta inseamna ca-s vizati toti cei care au centrale de apartament si nu numai. ANRE e institutia.

Decizie de la Guvern! 2.500 de lei, diurna, masa si cazare gratuite. Cine sunt studentii care pot beneficia de aceste beneficii

Decizie de la Guvern! Se dau cate 2. 500 de lei pe luna, diurna, masa si cazare gratuite pentru studentii care vin sa lupte impotriva epidemiei de coronavirus in spitale. Raed Arafat a facut anuntul de ultima ora prin care Guvernul cheama ca voluntari studentii de la medicina pentru a lupta cu pandemia. Guvernul cheama studentii .

Norvegia solicita teste PCR, cu rezultat negativ, persoanelor care vin din Romania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca autoritatile norvegiene au luat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Regatului Norvegiei, pentru persoanele care provin din state aflate in zona rosie, inclusiv Romania. Intrarea in tara se face pe baza unui test PCR cu rezultat negativ, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte si obligatia de a sta 10 zile in carantina .

Cea mai importanta veste de la Samsung: aceste telefoane vor primi Android 11

Dupa lansarea unei versiuni beta catre public a One UI 3. 0 pentru seria Galaxy S20, care a avut loc la inceputul lunii trecute, Samsung a extins programul beta One UI 3. 0 la seria Galaxy Note.

Arafat: Nu vor fi sarbatori ca altadata Daca tu vrei sa sarbatoresti cu inca doua, trei familii ti-ai crescut mult riscul de a te infecta

Medicul Raed Arafat atrage atentia asupra faptului ca autoritatile pot reglementa conduita in spatiile publice, nu si in casele oamenilor, subliniind ca cei care invita persoane din familia largita in casele lor pentru a petrece sarbatorile de iarna se supun unui risc suplimentar privind infectarea cu noul coronavirus. Nu vor fi sarbatori ca altadata, nu putem sa ne asteptam la sarbatori ca si in decembrie 2019, a afirmat Arafat.

MAE: Germania a redus perioada de carantina pentru cei care sosesc din zonele de risc, inclusiv din Romania, de la 14 la 10 zile

Autoritatile din Germania au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei de Covid-19, in special cu privire la regimul de carantina in cazul persoanelor care sosesc din zone de risc, inclusiv din Romania, informeaza marti, intr-un comunicat, Ministerul Afacerilor Externe.

Inovatia de la McDonalds. Milioane de oameni care n-au mancat niciodata se vor razgandi

Cei care prefera mancarea fast-food ori oamenii care o consuma in cantitati moderate trebuie sa stie de noua inovatie de la McDonalds. Milioane de oameni se vor putea bucura de acum incolo de noile preparate din meniu. Noua inovatie de la McDonalds. Milioane de oameni se vor bucura de noul preparat din meniu McDonalds a .

Judetul Sibiu, cel mai afectat de pandemia de coronavirus: Pacientii COVID-19 incep sa fie internati si in sectiile cu paturi pentru cei care nu erau infectati

Judetul Sibiu a devenit regiunea cea mai afectata de pandemia de coronavirus, nu doar pentru Romania, dar rata de mortalitate urca Sibiul in topul negru COVID din Europa. Judetul Sibiu, cea mai mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )