Libnet.ro
UNICEF

16:45

Judetul Sibiu, cel mai afectat de pandemia de coronavirus: Pacientii COVID-19 incep sa fie internati si in sectiile cu paturi pentru cei care nu erau infectati

B1 B1,
Judetul Sibiu, cel mai afectat de pandemia de coronavirus: Pacientii COVID-19 incep sa fie internati si in sectiile cu paturi pentru cei care nu erau infectati

Judetul Sibiu a devenit regiunea cea mai afectata de pandemia de coronavirus, nu doar pentru Romania, dar rata de mortalitate urca Sibiul in topul negru COVID din Europa. Judetul Sibiu, cea mai mare. continuă pe B1

Bucurestiul, cel mai afectat oras de COVID-19: peste 900 de noi cazuri, in ultimele 24 de ore. Judetele Cluj si Brasov inregistreaza peste 400 de imbolnavirizi

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, 10. 142 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national, dintr-un total de 35. 762 efectuate in ultimele 24 de ore. Bilantul total ajunge astfel la 334. 236 de.

MAREA BRITANIE Rata somajului, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Rata somajului in Marea Britanie a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani in trimestrul trei din 2020, in linie cu estimarile, iar concedierile au ajuns la un nivel record, dupa ce pandemia de coronavirus COVID-19) a afectat semnificativ piata fortei de munca.

Studiu: Locurile cu cel mai mare risc de a deveni focare Covid sunt restaurantele, salile de sport si cafenelele

Un studiu publicat in revista Nature a analizat circulatia a 98 de milioane de oameni din zece orase americane, stabilind ca locurile cu cel mai mare risc de a deveni focare Covid sunt restaurantele, salile de sport si cafenelele.

Telefoanele mobile, un posibil transmitator al Covid-19? Ce arata cel mai recent studiu

Numarul de persoane infectate cu noul coronavirus creste de la o zi la alta, motiv pentru care specialistii in sanatate incearca sa gaseasca solutii pentru stoparea raspandirii virusului. Cercetatorii de la Universitatea din Sao Paolo au facut, recent, o descoperire uimitoare: telefoanele mobile pot fi un transmitator al Covid-19. Iata cum este posibil asa ceva! .

EUROSTAT: Croatia,Grecia,Italia si Romania, cel mai redus declin al ratei ocuparii fortei de munca la tineri

In trimestrul doi din 2020, cand UE a continuat sa implementeze masuri de izolare pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus, rata ocuparii fortei de munca la tinerii cu varsta cuprinsa intre 15 si 24 de ani a scazut in toate statele membre UE, cu exceptia Germaniei, cel mai redus declin fiind in Croatia, Grecia si Italia toate cu 1,3 puncte procentuale) si Romania 1,6 pp), arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Horoscop superstitii. Ce zodii se tem cel mai mult de vineri 13

Probabil multi dintre noi ne temem de superstitii, unii mai mult, altii mai putin, iar ziua de vineri 13 este printre cele mai infricosatoare. in continuare, va prezentam cateva dintre zodiile carora le este frica asa de mult de vineri 13, incat nici nu ies din casa in aceasta zi. Ce zodii se tem cel .

Reteta de prajitura in cana. Cel mai gustos desert din toate timpurile

Reteta de prajitura in cana este cel mai gustos desert din toate timpurile. in plus, necesita cateva ingrediente iar timpul de pregatire este rapid. Adica, dupa ce a fost pus in cana, dureaza doar trei minute coacerea lui. Asa se face cea mai usoara si cea mai delicioasa prajitura. Prajitura la cana se coace in .

Cine a fost Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa, cel mai longeviv premier din lume. Ce decizie s-a luat dupa moartea lui

In aceasta dimineata lumea politica mondiala a pierdut cel mai longeviv Prim-Ministru. La varsta de 84 de ani, seicul Khalifa a fost cel mai longeviv Prim-Ministru din lume. A ocupat postul de la independenta Bahrainului in 1971. Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa Seicul Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa a fost unul dintre cei .

Noul MacBook Air, oficial: cel mai bun Mac pentru toata lumea are 18 ore de autonomie

In cadrul ultimei conferinte Apple pe 2020, gigantul din Cupertino a dezvaluit trei sisteme noi, Mac mini, MacBook Air si MacBook Pro de 13 inci. Cel din mijloc este cel mai interesant si,.

Sergio Ramos va deveni cel mai selectionat jucator european

Fundasul echipei Real Madrid va deveni cel mai selectionat fotbalist european, el urmand a inregistra, sambata, meciul cu numarul 177 la echipa nationala a Spaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )