Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cei doi. Un bilant si ce s-ar cuveni sa urmeze

Hotnews Hotnews,
 Cei doi. Un bilant si ce s-ar cuveni sa urmeze

Duminica seara, la o ora dupa inchiderea urnelor, am primit pe e-mail, la scurt timp unul dupa altul, doua texte postate pe facebook. intrucat ele apartin spatiului public iar imbinarea cuvintelor intr-un gand care ne priveste pe toti m-a tulburat intotdeauna, imi voi permite sa le citez fara sa fi cerut incuviintarea autoarelor lor. Primul text apartine Ana-Mariei Caia. continuă pe Hotnews

Personajul misterios care a iesit din biroul Vioricai Dancila duminica seara FOTO

Viorica Dancila a avut parte de un musafir-surpriza duminica seara, cu putin timp inainte de afisarea rezultatelor alegerilor prezidentiale. Potrivit imaginilor obtinute de Antena.

De ce crede Roger Federer ca Rafael Nadal este un jucator mai bun decat Novak Djokovic si cum l-a ajutat rivalitatea cu cei doi

A doborat multe dintre recordurile tenisului, iar la peste 38 de ani continua sa impresioneze. Roger Federer a dezvaluit recent de ce considera ca Rafael Nadal este peste Novak Djokovic. De asemenea, elvetianul a precizat si cum l-a ajutat in cariera rivalitatea cu cei doi mari campioni.

Donald Trump l-a primit la Casa Alba pe Boiko Borisov: despre ce au discutat cei doi lideri

Premierul bulgar Boiko Borisov a fost primit luni, la Casa Alba, de catre Donald Trump, cei doi discutand despre proiectul centralei nucleare Belene, cooperarea in domeniul militar si securitatea la Marea Neagra.

Imagine incredibila cu iubita lui Liviu Dragnea. A fost surprinsa alaturi de cei doi copii, iar explicatia ei este emotionanta

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este foarte implicata in viata de familie, chiar si-n absenta acestuia. Fostul sef al PSD se afla in spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova, acolo unde isi savarseste pedeapsa primita, de 3 ani si 6 luni de inchisoare. Pentru ca in mod cert ii lipseste compania politicianulu, aceasta a postat .

Ministrul Ciuca, intrevedere cu ambasadorul Turciei la Bucuresti: Cei doi oficiali au discutat despre cooperarea in sfera securitatii

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae-Ionel Ciuca, s-a intalnit, marti, la sediul MApN, cu ambasadoruli Turciei in Romania, Fusun Aramaz. in cadrul intrevederii, cei doi oficiali au discutat despre.

Ce face si cum arata sotia lui Mihai Gadea, directorul Antena 3. Imagine rara cu cei doi

Mihai Gadea este directorul Antena 3 si unul dintre cei mai apreciati jurnalisti de catre telespectatorii postului de televiziune. El a preferat sa fie foarte discret cand a venit vorba despre viata personala, astfel ca nu s-au aflat foarte multe lucruri despre familia lui. Prezentatorul TV este casatorit cu Agatha Kundri. Ce face si cum .

Vica Blochina, declaratii neasteptate despre relatia cu Victor Piturca. Cum au ajuns sa se inteleaga cei doi in prezent

Vica Blochina a facut declaratii surprinzatoare despre Victor Piturca. Aceasta a afirmat de nenumarate ori faptul ca nu s-a vazut niciodata la bratul unui barbat in fata altarului, nici macar la bratul celui care a facut-o mama. Ce a spus fosta balerina despre relatia din prezent dintre ea si Piturca? Vica Blochina, despre relatia dintre .

Braila: Fata de 10 ani, violata de doi barbati care au ademenit-o intr-o locuinta; cei doi au fost prinsi de politisti

O fetita de 10 ani din municipiul Braila a fost violata de doi barbati, de 20 si 30 de ani, care au ademenit-o intr-o locuinta. Cei doi au fost prinsi de politisti dupa ce mama a dus-o pe copila la spital, iar medicii au anuntat autoritatile.

Liderul USR si-a exprimat optiunea electorala la Sibiu. Dan Barna: Am votat pentru ca Romania sa continue directia spre un stat civilizat si modern. Doar unul dintre cei doi candidati ofera aceasta speranta

Dan Barna, liderul USR, a votat, la Sibiu, pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, directia spre bunastare si directia spre un stat civilizat si modern, precizand ca doar unul dintre cei do.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )