Libnet.ro
UNICEF

11:30

De ce crede Roger Federer ca Rafael Nadal este un jucator mai bun decat Novak Djokovic si cum l-a ajutat rivalitatea cu cei doi

Hotnews Hotnews,
 De ce crede Roger Federer ca Rafael Nadal este un jucator mai bun decat Novak Djokovic si cum l-a ajutat rivalitatea cu cei doi

A doborat multe dintre recordurile tenisului, iar la peste 38 de ani continua sa impresioneze. Roger Federer a dezvaluit recent de ce considera ca Rafael Nadal este peste Novak Djokovic. De asemenea, elvetianul a precizat si cum l-a ajutat in cariera rivalitatea cu cei doi mari campioni. continuă pe Hotnews

Roland Garros, Wimbledon sau JO - Care este marele obiectiv al lui Roger Federer in 2020

Roger Federer 3 ATP) a vorbit intr-un interviu despre marele obiectiv din 2020. Pus sa aleaga intre un trofeu la Roland Garros, la Wimbledon sau o medalie de aur la Jocurile Olimpice, campionul elvetian a evitat sa dea un raspuns concret. El a precizat ca ar prefera aurul la Tokyo sau un triumf la Wimbledon, mai ales ca la ultima editie a Grand Slam-ului londonez a fost invins dramatic in finala de Novak Djokovic, dupa ce a avut doua mingi de meci.

Cupa Davis: Spania, a doua finalista (2-1 cu Marea Britanie) - Victorii pe linie pentru Rafael Nadal

Spania, echipa gazda a turneului final al Cupei Davis, s-a calificat in finala dupa ce a invins Marea Britanie, scor 2-1. Punctul decisiv a fost adus de perechea Rafael Nadal Feliciano Lopez, victorioasa cu 7-6 3), 7-6 8) in fata cuplului Jamie Murray Neal Skupski.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa inchiderea urnelor: Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, care il declara castigator detasat, ca este o victorie importanta, subliniindca este cea mai.

VIDEO Spania a castigat Cupa Davis (2-0 vs Canada) - Rafael Nadal a adus punctul decisiv

Spania a castigat Cupa Davis pentru a sasea oara in istorie, dupa ce a invins in finala echipa Canadei, scor 2-0. invingatoarea primei editii a noului format al competitiei a fost stabilita dupa primele doua meciuri de simplu. Roberto Bautista-Agut l-a invins pe Felix Auger-Aliassime, iar Rafel Nadal a adus punctul decisiv gratie victoriei obtinute in fata lui Denis Shapovalov.

Klaus Iohannis: Romania a castigat. Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD. Ma voi implica pentru a crea o noua majoritate, compusa din partidele democratice (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa publicarea exit-poll-urilor din turul al doilea, care il indica drept castigator categoric al prezidentialelor, ca Romania este cea carea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )