Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cei mai bine clasati romani in tenis: Victor Hanescu a urcat pe 47 in ATP, iar Sorana Cirstea s-a clasat pe 22 in WTA

B1 B1,
Cei mai bine clasati romani in tenis: Victor Hanescu a urcat pe 47 in ATP, iar Sorana Cirstea s-a clasat pe 22 in WTA

Tenismanul Victor Hanescu a urcat doua locuri in clasamentul ATP, de pe 49 pe 47, cu 895 puncte, iar Sorana Cirstea s-a pozitionat pe 22 in WTA, devenind cei mai bine clasati romani din tenis. Hanescu este. continuă pe B1

Clasamentul ATP: Victor Hanescu a urcat pe locul 47 - Novak Djokovic, lider detasat

Victor Hanescu a urcat doua pozitii in ierarhia ATP, jucatorul roman aflandu-se pe locul 47. Lider mondial se mentine Novak Djokovic, sarbul fiind urmat de Andy Murray si Roger Federer.

Victor Hanescu, desemnat cap de serie nr. 7 la turneul ATP de la s-Hertogenbosch

Victor Hanescu a fost desemnat cap de serie numarul 7 la turneul ATP pe iarba de la s-Hertogenbosch Olanda), dotat cu premii totale de 410. 200 euro.

Traian Basescu : Sunt convins ca un parlament cu o singura Camera va functiona mai bine.

Presedintele Traian Basescu este invitatul ultimei editii din acest sezon a emisiunii Dupa 20 de ani, difuzata, in direct, de Pro TV. Iata primele declaratii ale sefului statului, consemnate de Mediafax. Sunt convins ca un parlament cu o singura Camera va functiona mai bine, dupa regulile constitutionale ce vor fi stabilite. Eu cred ca uitandu-ne la ce se intampla in lume constatam ca sunt cheltuieli foarte mari. Traian Basescu a mai declarat si ca la referendum este un .

Printul Philip al Marii Britanii se simte mult mai bine dupa operatie

Printul Charles a declarat, vineri, ca tatal sau, Printul Philip al Marii Britanii, este mult mai bine. El l-a vizitat vineri la spitalul din Londra unde la 7 iunie a fost supus unei operatii la abdomen.

in viitor, cei mai multi angajati vor lucra de acasa, iar comunicarea cu sefii se va face direct, fara intermediari

In zece ani, cei mai multi dintre noi nu vom mai fi obligati sa mergem zilnic la serviciu, iar comunicarea se va face direct intre sefi si subalterni, fara interpusi sau departamente intermediare, apreciaza intr-un articol David Lange, partener in cadrul companiei de leadership strategic Pivot.

S-a stins unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor. Parintele Iustin, de la Petru Voda, a murit dupa olunga suferinta

Dupa cele doua operatii suferite la Cluj, parintele arhimandtrit Iustin Parvu a fost adus la manastirea din Neamt unde credinciosii s-au rugat zi si noapte pentru sanatatea sa. La 94 de ani, slabit de o boala chinuitoare, unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor a trecut la cele vesnice.

Ponta: Cred ca Busoi are capacitatea de a reforma CNAS si de a o face sa functioneze cat mai bine

Premierul Victor Ponta si-a exprimat increderea, vineri, ca europarlamentarul liberal Cristian Busoi, numit recent la sefia CNAS, are capacitatea de a eficientiza institutia, afirmand ca aceasta este principala.

ADPM CHOICE! Top 7 cele mai bine imbracate vedete de la Story Celebrity Awards!

Cele mai in voga vedete din televiziune, muzica si moda, persoane publice care au dovedit succes si eleganta in domeniul in care activeaza, au fost premiate aseara in cadrul celei de-a doua editii a Celebrity Awards, gala organizata de Aristocrat Events Hall si revista Story, in colaborare cu ADPM PR. Alexandru Manea a examinat tinutele vedetelor si face topul celor mai interesante aparitii de la acest eveniment. Continue reading .

VIDEO A inceput Campionatul Mondial de Enduro. Cei mai buni enduristi din lume s-au dat in spectacol la Maracineni

Buzaul a devenit, in acest sfarsit de saptamana, capitala pasionatilor de enduro. Cele mai cunoscute nume ale sportului extrem si-au dat intalnire intr-o competitie de exceptie desfasurata pe trasee special pregatite cu obstacole pentru profesionistii pe doua roti. Vineri seara, concurentii au intrat in febra competitiei cu o proba speciala, cronometrata si au facut spectacol in fata curiosilor veniti sa-I vada.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )