Libnet.ro
UNICEF

20:30

S-a stins unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor. Parintele Iustin, de la Petru Voda, a murit dupa olunga suferinta

Adevărul Adevărul,
S-a stins unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor. Parintele Iustin, de la Petru Voda, a murit dupa olunga suferinta

Dupa cele doua operatii suferite la Cluj, parintele arhimandtrit Iustin Parvu a fost adus la manastirea din Neamt unde credinciosii s-au rugat zi si noapte pentru sanatatea sa. La 94 de ani, slabit de o boala chinuitoare, unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor a trecut la cele vesnice. continuă pe Adevărul

Scandalul in care a intrat unul din cei mai influenti oameni ai lumii. Nu il putem ELIMINA?

Fostul sef al Guvernului italian, Silvio Berlusconi, stanjenit de legaturile apropiate cu Muammar Gaddafi, ar fi dorit eliminarea dictatorului libian, a scris joi cotidianul Fatto Quotidiano, o teza dezmintita.

Unul din cei mai influenti oameni ai lumii, despre un LIDER musulman: Nu il putem ELIMINA?

Fostul sef al Guvernului italian, Silvio Berlusconi, stanjenit de legaturile apropiate cu Muammar Gaddafi, ar fi dorit eliminarea dictatorului libian, a scris joi cotidianul Fatto Quotidiano, o teza dezmintita.

Unul dintre cei mai mari duhovnici ai tarii noastre a murit

Parintele Justin Parvu, staretul Manastirii Petru Voda din judetul Neamt, a murit aseara dupa ce in urma cu cateva saptamani fusese operat de cancer la stomac. Parintele Justin Parvu a fost unul dintre.

Cei mai bine clasati romani in tenis: Victor Hanescu a urcat pe 47 in ATP, iar Sorana Cirstea s-a clasat pe 22 in WTA

Tenismanul Victor Hanescu a urcat doua locuri in clasamentul ATP, de pe 49 pe 47, cu 895 puncte, iar Sorana Cirstea s-a pozitionat pe 22 in WTA, devenind cei mai bine clasati romani din tenis. Hanescu este.

in viitor, cei mai multi angajati vor lucra de acasa, iar comunicarea cu sefii se va face direct, fara intermediari

In zece ani, cei mai multi dintre noi nu vom mai fi obligati sa mergem zilnic la serviciu, iar comunicarea se va face direct intre sefi si subalterni, fara interpusi sau departamente intermediare, apreciaza intr-un articol David Lange, partener in cadrul companiei de leadership strategic Pivot.

Unul dintre cele mai mari site-uri de torrente din lume, iNCHIS de autoritati.

Cel de-a doilea site de torrente ca marime din lume s-a ales cu domeniul de internet blocat, in urma unei plangeri venite din partea industriei muzicale, potrivit Realitatea. net. Avand milioane de vizitatori in fiecare luna, KickassTorrents KAT) este cel de-al doilea site de torrente ca marime din lume, fiind depasit doar de faimosul The Pirate Bay, scrie Torrent Freak. Domeniul site-ului Kickass Torrents a fost confiscat, joi, de autoritatile din Filipine, in urma unor acuzatii legate de .

VIDEO A inceput Campionatul Mondial de Enduro. Cei mai buni enduristi din lume s-au dat in spectacol la Maracineni

Buzaul a devenit, in acest sfarsit de saptamana, capitala pasionatilor de enduro. Cele mai cunoscute nume ale sportului extrem si-au dat intalnire intr-o competitie de exceptie desfasurata pe trasee special pregatite cu obstacole pentru profesionistii pe doua roti. Vineri seara, concurentii au intrat in febra competitiei cu o proba speciala, cronometrata si au facut spectacol in fata curiosilor veniti sa-I vada.

Brasovul este in topul judetelor cu cei mai experimentati elevi la proba de limba romana de la Bacalaureat

106 de candidati 62,86%) la proba de testare a competentelor lingvistice la limba si literatura romana din totalul de 149. 717 candidati evaluati au obtinut certificatul de utilizator experimentat.

Le Temps: Marturisirile unui bancher UBS- Francezii sunt cei mai paranoici clienti. Te suna de la telefoane publice, folosesc un limbaj codat ca nu cumva sa afle cineva ce discuta

O sa-i spunem Jean, conditia anonimatului fiind singura pusa de bancher pentru a face marturisiri privind practicile comerciale transfrontaliere ale bancii. Asa incepe articolul din publicatia elvetiana Le Temps , articol intitulat Confesiunile unui banchernecesita abonament). Jean a lucrat zece ani intr-un birou francez al bancii UBS si se ocupa de consilierea celor circa 300 de clienti carora le gestiona averile cuprinse intre 250. 000 si 2 milioane de franci elvetieni, fiecare. Nu exista nici o dovada a ceea ce am facut in acesti ani, deoarece totul a fost aranjat in asa fel incat sa nu existe nicio urma. Nicio instructiune nu se da in scris, admite Jean. Dezvaluirile publicate de Le Temps vin la 4 ani dupa ce un alt bancher, Cressus, a publicat best-sellerul Confesiunile unui bancher toxic. Si in Romania au existat cazuri de bancheri care au iesit la rampa sub rampa anonimatului, denuntand amatorismul care exista in unele banci locale.

Una din cele mai mari banci din Grecia a evitat nationalizarea in ultimul moment

National Bank of Greece NBG) a acoperit peste 10% din necesarul de capital suplimentar, printr-o emisiune de drepturi incheiata recent, si nu va mai avea nevoie sa emita obligatiuni convertibile, a anuntat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )