Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai bine platiti fotbalisti ajung la turneul final

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei mai bine platiti fotbalisti ajung la turneul final

Patru dintre primii cinci jucatorii cu cele mai mari venituri in ultimul sezon vor fi prezenti la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia. in schimb, niciunul dintre cei mai bine platiti cinci antrenori ai planetei nu va ajunge la Mos-cova in calitate oficiala. continuă pe Ziarul Bursa

France Football: Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume - Venituri de 126 de milioane de euro n actualul sezon

Atacantul Lionel Messi l-a depasit pe rivalul sau Cristiano Ronaldo in clasamentul celor mai bine platiti fotbalisti din lume, in sezonul 2017/2018, conform unei ierarhii intocmite de France Football, citata de AFP.

Messi e cel mai bogat! Venit urias realizat de starul Barcelonei in ultimul sezon

Argentinianul Lionel Messi l-a depasit pe rivalul sau Cristiano Ronaldo in clasamentul celor mai bine platiti fotbalisti din lume, in sezonul 2017/2018.

Perspectivele domeniului digital - anuntate de experti, factori de decizie guvernamentala si cei mai puternici jucatori in domeniu la WeLoveDigital.forum

Cele mai noi tendinte din cele mai interesante, actuale si de viitor domenii ale tehnologiei vor fi prezentate si analizate de experti, factori de decizie guvernamentala si cei mai puternici jucatori in domeniu la WeLoveDigital. forum, ajuns la a treia editie, cel mai important eveniment media al industriei.

Unul dintre cei mai iubiti artisti romani a fost la un pas de moarte. Radu Ille a fost salvat in ultima clipa

Unul din cei mai iubiti artisti romani a fost la un pas de moarte. Radu Ille a fost salvat in ultima clipa, dupa ce medicii i-au pus acelasi diagnostic cu al Mirabelei Dauer. Cantaretul a dezvaluit, in.

Cine sunt cei mai cautati lucratori pe OLX si de ce si schimba romnii locul de munca

Peste 70% dintre candidatii de pe OLX si-ar schimba locul de munca in urmatoarele 12 luni, iar cei mai multi dintre ei 87. 42%) sunt deschisi sa-si schimbe domeniul de activitate, potrivit unui chestionar realizat de OLX in luna martie, pe un esantion de 1. 400 de vizitatori din sectiunea Locuri de Munca. Unul dintre principalele motive pentru care respondentii si-ar schimba locul de munca este conturat de nevoia unui salariu mai mare 66. 96%), arata un studiu realizat de platforma de anunturi.

Barbatii din Romania se considera, la serviciu, printre cei mai discriminati din UE in raport cu femeile

Barbatii din Romania se considera printre cei mai discriminati europeni pe criteriu de sex la serviciu, dupa unguri si olandezi, in Romania, procentajul barbatilor care se considera discriminati fiind la.

DATELE CONFIRMA: Romanii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei,.

Harta: Romnii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei, releva un sondaj Eurobarometru publicat, luni, de Comisia Europeana.

Rockit Moldova 2018 aduce la Chisinau cei mai buni speakeri internationali

Cea de-a VII-a editie a Conferintei regionale de scara larga Rockit Moldova 2018 va avea loc pe 27 aprilie la Chisinau. Evenimentul va reuni diversi experti, dar si cei mai inovativi tineri din Moldova care vor prezenta inovatia intr-o lumina noua. Speakerii vor sustine discursuri si vor participa la workshop-uri despre inovatii si tehnologii, creativitate, comunicare, antreprenoriat si startup-uri, transmite IPN.

URARI DE SFANTUL GHEORGHE. Marele Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai indragiti sfinti

in 23 aprilie il praznuim pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta - sfant militar, a carui viata desavarsita l-a transformat, peste secole, intr-unul dintre cei ma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )