Libnet.ro
UNICEF

01:05

France Football: Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume - Venituri de 126 de milioane de euro n actualul sezon

Hotnews Hotnews,
 France Football: Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume - Venituri de 126 de milioane de euro n actualul sezon

Atacantul Lionel Messi l-a depasit pe rivalul sau Cristiano Ronaldo in clasamentul celor mai bine platiti fotbalisti din lume, in sezonul 2017/2018, conform unei ierarhii intocmite de France Football, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Romnia a nchis anul 2017 cu un deficit de 2,9%, al treilea cel mai mare din UE

Romania a incheiat anul 2017 cu un deficit de 2,9% din produsul intern brut, al treilea cel mai mare din Uniunea Europeana, dupa Spania -3,1%) si Portugalia -3,0%), arata datele publicate luni de biroul european pentru statistica Eurostat.

Un barbat din Colorado, cel mai ghinionist turist din lume: A fost muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos

Un barbat din Colorado, in varsta de 20 de ani, este cel mai ghinionist turist din lume acesta fiind muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos. Astfel, tanarul e afla in vacanta, in Hawaii, .

ROBOR la 3 luni a urcat la 2,22% pe an, cel mai ridicat nivel din perioada recenta

Un nou salt spectaculos al ROBOR la 3 luni pe fondul inflatiei tot mai accentuate. Indicele a crescut luni la 2,22% pe an, de la 2,13% pe an in sedinta precedenta plus 0,09 puncte). Este cel mai ridicat nivel din momentul in care indicele a revenit pe.

Eurostat: Romania, printre tarile UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Romania se numara printre tarile europene cel mai putin dependente de importurile de energie, potrivit datelor Eurostat, citate de wall-street. ro. Astfel, tara noastra a importat, in 2016, doar 22% din.

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

Cel mai enervant lucru la fiecare zodie. Cum scapa taurii de incapatanare

Deja iti cunosti zodia si ce caracteristici, calitati si puncte forte ai in functie de zodie. Dar la fel de bine stii ca nu e nimeni perfect si ca daca nu ar fi si negativul nu ai putea aprecia pozitivul din.

Care este cel mai scump oras din lume. Chiria unui apartament este 4.500 de euro pe luna

Firma britanica de cercetare de piata Economist Intelligence Unit EIU) a publicat lista sa cu cele mai scumpe orase din lume. Pentru multi, numele New York ar trebui sa apara cu certitudine, dar de fapt in top.

EUROSTAT: Romania a inchis anul 2017 cu un deficit de 2,9%, al treilea cel mai mare din UE

Biroul european de statistica Eurostat a anuntat luni ca Romania a inregistrat un deficit bugetar de 2,9% din PIB in 2017 si o pondere a datoriei publice in PIB de 35%, printre cele mai scazute din Uniunea.

Si-a pus cel mai adanc decolteu si i-a oripilat pe toti! Oana Lis, aparitie si gesturi socante in public

Oana Lis este o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Oana nu face parte din gasca fetelor care beau apa plata cu lamaie, au stilisti si blogguri si fite cat mai mari! Din contra, Oana Lis este o muiere.

Romania si Bulgaria, pe primul loc in UE intr-un clasament ingrijorator: Avem cel mai slab...

Romania si Bulgaria sunt tarile care au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, in 2017, potrivit indicelui European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG),.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )