Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cei mai bogati oameni ai lumii au pierdut intr-o singura zi 99 de miliarde de dolari

Antena3 Antena3,
Cei mai bogati oameni ai lumii au pierdut intr-o singura zi 99 de miliarde de dolari

Cei mai bogati 500 de oameni ai lumii au pierdut miercuri 99 de miliarde de dolari, dupa ce turbulentele de pe Wall Street s-au extins pe plan global, transmite Bloomberg. Este al doilea declin semnificativ. continuă pe Antena3

Cei mai bogati oameni din lume, pierderi financiare masive

Cei mai bogati 500 de oameni ai lumii au pierdut, ieri, 99 de miliarde de dolari, dupa ce turbulentele de pe Wall Street s-au extins pe plan global, transmite Bloomberg.

TEST. Poti sa spui ASTA timp de sapte secunde respectand cerintele testului? Cei mai multi oameni nu reusesc!

Cele mai simple lucruri, la care nici nu ne-am gandit, sunt adevarate provocari pe care 99% din oameni nu le pot rezolva. Unui englez i-a venit o idee nastrusnica: a postat pe Facebook urmatorul mesaj: Nimeni.

Cutremurul de pe burse i-a saracit pe bogatii lumii. Cat au pierdut acestia

Scaderile de pe Wall Street, propagate joi pe toate bursele din lume, au dus la pierderi uriase pentru cei mai bogati 500 de oameni de pe planeta, scrie Bloomberg.

Vali Bacanu, unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Bucegi, a murit la varsta de 68 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Dambovita, dascal a zeci de ghizi montani, Vali Bacanu, a murit la varsta de ani. Un accident groanic i-a curmat viata. Medicii au incercat sa il tina in viata, dar nu au reusit.

99 MILIARDE dintr-o lovitura! Zi NEAGRA, joi, la bursa pentru bogatii lumii: Cat au PIERDUT fondatorii Facebook si Amazon

Cei mai bogati 500 de oameni ai lumii au pierdut miercuri 99 de miliarde de dolari, dupa ce turbulentele de pe Wall Street s-au extins pe plan global, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. Este al doilea declin.

Coca Cola, Pepsi, Nestle, Danone, cei mai mari poluatori cu recipiente de plastic

Productia de obiecte din plastic a crescut constant in ultimii 60 70 de ani, ajungand la circa 320 milioane de tone pe an. O mare parte din aceasta cantitate ajunge insa la gunoi dupa o singura utilizare, mai putin de 9% fiind reciclata.

Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

Cei mai importanti ani din istorie. Omenirea nu mai are mult timp pentru reducerea efectelor schimbarilor climatice

Un nou raport prezentat de Grupul interguvernamental de experti in evolutia climeidin cadrul ONU arata ca omenirea dispune de o perioada mult mai scurta pentru prevenirea efectelor dramatice ale.

Nici cei mai experimentati soferi n-au putut spune ce masina au in fata. Detaliul care i-a socat pe toti cand l-au vazut

Este foarte greu sa mai fii original in zilele acestea. O idee stralucita este furata imediat si ridicata la rang de arta in intreaga lume. Cele mai tari masini au fost clonate ba de chinezi, ba de indieni.

Bugetul Educatiei in Romania: mic si alocat necorespunzator! Tarile performante dau cei mai multi bani pentru invatamantul primar!

Situatia critica a invatamantului romanesc se explica prin modul defectuos in care sunt alocate resursele: cea mai mare parte din bugetul total merge catre invatamantului secundar, iar pentru invatamantul primar se acorda cea mai mica pondere. Astfel,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )